Köszönj az Apple 549 dolláros AirPods Max-jének – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy férfi gépel egy MacBookon, miközben AirPods Max fejhallgatót visel
alma

Hónapokig tartó spekuláció után az Apple levette az új csúcskategóriás fülön kívüli fülhallgató csomagolását. Az AirPods Max névre keresztelt fejhallgatók adaptív EQ-val, aktív zajcsökkentéssel (ANC) és térbeli hanggal, valamint az eszköz szinkronizálási funkcióival rendelkeznek, amelyek a eredeti AirPods híres. Készülj fel arra, hogy kiürítsd az összes pénztárcánkat, az AirPods Max 549 dollárba kerül előrendelés ma a megjelenési dátumot december 15-re tűzték ki.

Ez a magas ár nem az egyetlen gotcha, amely kétszer is elgondolkodhat azon, hogy dobjon némi kemény pénzt az AirPods Max-ra. Lehetséges, hogy csak Apple eszközökkel működnek. A vállalat a sajtóközleményben csak az Apple készülékeket sorolja fel követelményeiben:

Az AirPods Max iOS 14.3 vagy újabb, iPadOS 14.3 vagy újabb, macOS Big Sur 11.1 vagy újabb, watchOS 7.2 vagy újabb, vagy tvOS 14.3 vagy újabb operációs rendszert futtató Apple eszközöket igényel.

De lehet, hogy ez a lista nem teljes. Más termékek, például az AirPods és az AirPods Pro is rendelkeznek „csak Apple” követelménylistával, de továbbra is működnek az Androiddal. Nem világos, hogy miért nem működne Android-eszközökkel, mint más AirPods modellek, de a vállalat eladja a világító csatlakozó a fejhallgató csatlakozóhoz ez segíthet, ha az Android még nem működik. Akárhogy is, a folyamat során legalább néhány funkciót elveszít, például a térbeli hangot, bár mivel ezekhez iPhone vagy iPad szükséges a nehéz emeléshez.

AirPods Max fülhallgató egy iPhone mellett, amely párosul a fejhallgatóval.
alma

Ezen funkciók közül sok közvetlenül az Apple-eszközökről származik. Ez magában foglalja az átlátszósági módot, a térbeli hangot, az ANC-t és az adaptív EQ-t. Az Apple pedig a digitális korona csavart hozta az Apple Watchból.

Az új digitális korona lehetővé teszi a hangerő ellenőrzését, valamint a hang lejátszásának és szüneteltetésének lehetőségét, a műsorszámok átugrását, a telefonhívások fogadását és befejezését, valamint a Siri aktiválását. Megtalálja az ANC kapcsoló mellett. A dolgok audio végén az AirPods Max egy 40 mm-es Apple által tervezett dinamikus meghajtót tartalmaz, amely a vállalat szerint „nagy pontosságú hangot” biztosít. Az Apple szerint „egyedi akusztikai kialakítása és fejlett szoftvere” „gazdag, mély basszust, pontos középtartományokat és éles, tiszta nagyfrekvenciás kiterjesztést eredményez, így minden hang hallható”

Mint az Airpods és AirPods Pro, az AirPods Max H1 chip segítségével gyorsabbá és könnyebbé teszi az Apple készülékekkel való párosítást. A készüléket egyetlen érintéssel állíthatja be. Az AirPods Max pedig észleli, hogy mikor viseli és mikor veszi le őket.

Kék intelligens tok, melyben egy kék AirPods Max készlet található
alma

Ha leveszi őket, akkor a mellékelt Smart Case-be teheti őket, ami viszont az AirPods Max ultralátalos üzemmódba állítja az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását. Sajnos a fejhallgató újratöltéséhez nem USB-C, hanem villámkábelt használ. Az Apple azt ígéri, hogy akár 20 órányi játékidőt is elérhet az Aktív zajszűrés és a térbeli audió engedélyezésével.

tudsz előrendelni az Apple AirPods Max ma 549 dollárért, és december 15-én szabadulnak fel. Szürke, ezüst, égszínkék, zöld és rózsaszínűek.

Forrás: alma[ad_2]
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it