Labdázzon a Nomad 230 dolláros bőr MacBook Pro tokjával – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Nomad bőrhüvely MacBook Pro-val.
Nomád

A MacBook Pro nem csak a napi illesztőprogramja; ez egy prémium technológia. Miért hordaná tehát olcsó esetben? A Nomad-i barátaink most eladnak divatos bőrhüvely a 13 és 16 hüvelykes MacBook Pro számára, védelmet és stílust biztosítva, bárhová is viszi munkája.

A legtöbb bőrtermékéhez hasonlóan a Nomad is a MacBook Pro bőrhüvelyt készíti az Egyesült Államokból származó, divatos, barna Horween bőrrel. Puha, vékony, és rendszeres használatával szép patinát fejleszt. A bőrhüvelynek öntött EVA belső tere van a nagyobb ütésállóság érdekében.

De ez nem csak valami divatos megjelenésű eset. A Nomad bőrhüvely könnyű hozzáférést biztosít a MacBook USB-C portjaihoz, és mágnesekkel záródik, így bárhonnan könnyedén dolgozhat, anélkül, hogy a cipzárak, a kapcsok és egyéb akadályok fölött háborogna.

A Nomad bőr MacBook Pro hüvelye most 13 és 16 hüvelykes konfigurációban kapható. A 13 hüvelykes modell 230 dollárba kerül, de a 16 hüvelykes MacBook Pro tulajdonosoknak 250 dollárt kell kifizetniük a nagyobb bőrhüvelyért.[ad_2]
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it