Lásd a „The Mandalorian” Grogu 3D-s és AR-t a Google Keresés most – Ellenőrizze a Geek című cikket

Avatar Gadam | 2020.12.17. 317 Views 0 Likes 0 Ratings

317 Views 0 Ratings Rate it

A Grogu 3D modelljei "A mandaloriánus"
Suzanne Humphries

Az elmúlt pár hétben a Google 50 új AR lényt adott ki a Search-hoz mind az iOS, mind az Android rendszeren. Most Grogu (más néven Baby Yoda, más néven A gyermek) a Disney + sorozatból A mandaloriánus az a legújabb kiegészítés 3D állatok és tárgyak névsorához.

A 3D Grogu-t egyszerűen megnézheti, ha táblagépén vagy okostelefonján keresi a „Grogu”, a „Baby Yoda” vagy a „Gyermek” elemeket a Google Keresésben. Ha rákeres ezekre a kifejezésekre, megjelenik egy Tudáspanel, amely a karaktert a Wikipedia leírás mellett mutatja. Megérintheti az alakot, hogy megmozgassa, és hallja, hogy néhány aranyos hangot ad, amelyek hurkoltak, és nem reagálnak arra, hogy megérintenéd. Figyelheti, ahogy pislog, megbillenti a fejét, és a fülét ingatja.

Google 3D modell a mobil Google Search szolgáltatásban
Suzanne Humphries

Van egy szórakoztató „Lásd a gyermeket az űrben” kártya is, amelyre a „Megtekintés 3D-ben” gombra kattintva kattinthat. Így láthatja Grogut, miközben a padlóján, az íróasztalán vagy bárhol máshol áll. Természetesen apró termete AR-ban megegyezik a magasságával A mandaloriánus.

A Google nem ez az első együttműködése a Csillagok háborúja világegyetem. Valójában nemrégiben jelent meg A Mandalorian AR tapasztalat a Lucasfilm és a Disney együttmûködésének részeként egy 5G készülékre optimalizált kiterjesztett valóság élmény biztosítása érdekében.

keresztül 9to5Google
Source link


317 Views 0 Ratings Rate it