Látogasson el a Mikulás faluba, és kövesse nyomon a nagy fickót karácsonykor a Google segítségével – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.23. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Télapó és Ms. Clause maszkot visel egy faluban.
Google

A legenda szerint 1955-ben egy keveredés következtében a gyerekek felhívták a CONAD-ot, a NORAD (észak-amerikai repülőgép-védelmi parancsnokság) elődjét, hogy frissítéseket kérjenek a Mikulás utazásáról. Azóta a NORAD éves Mikulás-nyomkövetőt ajánl. De a NORAD nem az egyetlen: a Google is belevág a szórakozásba, és most nyitotta meg az idei évetMikulás falu. ” Nyomon követheti a Mikulást, játszhat és még megtanulhat néhány kódolási technikát. Vagy a gyermekei is. Te csinálod.

Ha el akar jutni a Mikulás faluba, egyszerűen végezzen gyors Google-keresést a Mikulás után, majd kattintson az eredményeken megjelenő piros kalapos képre. Vagy könyvjelzővel a Mikulás falu weboldala, amelyiket jobban kedveli. Amint megérkezik, sok dolga van. Nyilván nem követheti nyomon a Mikulást, amíg el nem távozik karácsony estéjén, de megnézheti a falut és segíthet az előkészületekben.

Mikulás a szánján repül az éjszaka rénszarvasokkal.
Google

Kattintson a Családi útmutató és eljutsz a hasonló játékokhoz Jelen csepp, amely segít a Mikulásnak az ajándékok társadalmilag távoli kézbesítésében. Vagy tudsz öltöztesd fel magad elfnek (vagy feltételezzük a gyermekeit, mint manókat). Görgessen végig a listán, és néhány szórakoztató karácsonyi témájú kódolási leckét is talál, soha nem vagy olyan fiatal vagy idős, hogy megtanulj kódolni.

Ne felejtsen el elkészíteni a Mikulás szelfit, és talán megismerni más ünnepi hagyományokat. Csak jöjjön vissza Szenteste, hogy nyomon kövesse a Mikulás világ körüli útját. Megkapjuk a sütiket és a tejet.

Forrás: Google
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it