LEGO gép, amely méri és levágja a csomagolópapírt – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.24. 68 Views 1 Like 0 Ratings

68 Views 0 Ratings Rate it

A téglafal egyedi LEGO csomagolópapír-vágója

Ha az ünnepeknek van egy része, akkor nem egészen ugyanolyan szórakoztató, mint a többiek, ez ajándékcsomagolás. Míg néhány ember nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az általuk becsomagolt ajándékok professzionális megjelenést biztosítsanak, ezt inkább megkapjuk fantasztikus LEGO gép hogy tökéletesen megmérje és kivágja nekünk a csomagolópapírt.

A LEGO által gyártott csomagoló papírvágó gép A téglafal, körülbelül 45 hüvelyk hosszú, és nagyjából teljes egészében LEGO darabokból készül, például érzékelőkből, tárcsákból és elektromos motorokból. És a programozható LEGO Mindstorm EV3 a művelet agya. A LEGO alkatrészei mellett az építtető néhány kábelt, vágófejet és néhány egyedi szoftvert is használt Pythonban kódolva.

Csak annyit kell tennie, hogy a dobozában lévő ajándékot külön helyre helyezze, ahol két optikai érzékelő kiszámítja annak méreteit. Innentől kezdve a szoftver kiszámítja, hogy mennyi csomagolópapírra van szükség a doboz megfelelő eltakarásához, és az így kapott mérések a gépre kerülnek.

Ezután pillanatok alatt a tökéletes csomagolópapír darabot kivágják és kinyújtják. Igen, még mindig magának kell hajtogatnia, becsomagolnia és felragasztania a papírt (nem akarná túlságosan megkönnyíteni a dolgokat).

keresztül Gizmodo
Source link


68 Views 0 Ratings Rate it