Lépjen be az Xbox nyereményjátékba, hogy nyerjen két korlátozott kiadású ‘Mandalorian’ vezérlőt – Ellenőrizze a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.17. 70 Views 0 Likes 0 Ratings

70 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Baby Yoda és a Mandalorian Xbox vezérlőkről.
Microsoft

Mint A mandaloriánus akadályokat a 2. évad fináléja felé, a Microsoft a sorozattal ünnepli a Mandaloritémájú Xbox vezérlő nyereményjáték. Rajongói Csillagok háborúja követheti és retweetelheti a Xbox Twitter-fiók a limitált kiadású, nem eladó Baby Yoda és Mandalorian kontrollerek megnyerésének esélyéért.

Az egyedi vezérlők tartalmazzák a Mandalorian és a Baby Yoda (AKA The Child AKA Grogu) vázlatait, világos háttérrel és egyedi D-padokkal. Korlátozott példányszámban kerülnek forgalomba Csillagok háborúja postázó, amely a polcon vagy a kukában lehet, attól függően, hogy ki nyer.

December 17-től 28-ig, Csillagok háborúja a 18 évesnél idősebb és az Egyesült Államokban élő rajongók követhetik a @Xbox és retweetelje az Xbox nyereményjáték tweetjét a #TheMandalorianXboxSweepstakes segítségével a vezérlők megnyerésének esélyéért.

A Microsoft nemrégiben hozzáadta egy ingyenes Disney + előfizetés mint jutalom a Game Pass Ultimate előfizetőknek, amely lehetővé teszi, hogy utolérje őket A mandaloriánus (vagy bármely más Csillagok háborúja tartalom) ingyen. Megnézhet néhányat is Csillagok háborúja mashups ban ben Minecraft egy új DLC csomagnak köszönhetően.

Forrás: Xbox
Source link


70 Views 0 Ratings Rate it