Maradék pulykás pite pite recept

Avatar Gadam | 2020.12.06. 61 Views 0 Likes 0 Ratings

61 Views 0 Ratings Rate it

„A maradék srácként” ismertek, mert mindig gondolok rá a maradék felhasználásának új módjai. A hálaadás napja mindig rengeteg maradékot tartalmaz, ezért inkább hidd el, hogy izgulok érte!

Ebben az évben a pulykás fazékkal foglalkozom.

Az a nagyszerű dolog ezekben a pulykacukrákban, hogy sok olyan összetevőt használnak fel, amelyre valószínűleg már más hálaadás-ételek készítéséhez van szükség – például hagyma, zeller, sárgarépa, alaplé és pite kérge. Ráadásul az egyedi adagméret tökéletesen működik a kisgyerekek számára.

Kis ramekin a megmaradt pulykafazék pite rozmaring körettel

MIT TÖRÖKORSZÁG HASZNÁLNI A POT PIES SZÁMÁRA?

Nem kell válogatósnak lenni; csak használja, amije van! Inkább a sötét húst szeretem a fazékkásaimban, ezért a combokat és a lábakat választom, de bármi működni fog. Csak ügyeljen arra, hogy jól aprítsa fel, hogy ne legyenek hatalmas darabok a végső fazékban.

Ha nem pulykaszezon van, ezeket elkészítheti bármilyen kéznél maradt csirkehússal. Tépje fel, és remekül fog működni egy gyors csirke fazékban!

HASZNÁLhatom a LEFTOVER GRAVY-t?

Mi a maradék mártás ?! Nem vagyok benne biztos, hogy láttam-e már maradék mártást. Csak viccel! (Féle.)

Igen, ebben a receptben felhasználhatja a maradék mártást a mártás helyett, de valószínűleg nem lesz elegendő az összes töltelék elkészítéséhez. Azt javaslom, hogy készítse el a mártást, amint az a receptben szerepel, majd adjon hozzá bármilyen maradék hálaadó mártást, amellyel extra pulykaízű lehet!

Használhatom a LEFTOVER PIE CRUST-t?

Ha már megtette készített pite kéreg mert nos, pite, és van némi maradéka, itt használhatja. De ebben az esetben is a bolti pogácskérdésről szólok. Sokat főztél, és jó, ha erre a parancsikonra kattintasz!

Négy megmaradt pulykás pite lepényes kéreggel

Milyen típusú süteményekre van szükségem ezekhez a fülekhez?

Ezeket a pulykafazék pitéket ramekinben készítem. Kerek 8 uncia ramekin ad egy jó gyerek méretű edénytortát és egy 18 uncia ramekin jó felnőtt adagokhoz.

ELŐRE KÉSZÍTHETEM EZEKET A POT PIES-T?

Ezeket előre elkészítheti, ha ez jobban megfelel az ütemezésének. Teljesen előkészíteném őket az utolsó sütési lépésig. Néhány napig kiválóan fognak tartani a hűtőben, készen állnak a használatra.

A maradék fazéklepény akár öt napig is jól eltartható a hűtőszekrényben. Melegítse őket 350 ° F-os sütőben, amíg át nem melegedik és a csövek forróak.

Egyél ételt - Apa hozzáApa hozzá

Nincs külön Apa hozzá a fazékhoz! A fazéklepény önmagában is elég különleges dolog. Csak készítsen egy nagyobbat a szülőknek!

Egyél ételt - A gyerek jelentésJELENTÉSI KÁRTYA

Gyermekeim hihetetlenül szkeptikusak voltak az itt zajló eseményekkel kapcsolatban. Megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy a finom vacsora az a pite kérge alatt. Az idősebb gyerekem (aki majdnem ötéves) azonnal belemerült, és alapvetően héjas / pulykás / mártásos levessé változtatta az edénytortáját. (Kiderült, hogy ez nem a legvonzóbb módja a fazékkása elfogyasztásának.) A kisebbik gyerekem (majdnem három) finoman leszedte a széleiről a legkisebb kéregdarabokat, és rágcsálta őket.

Kicsit aggódtam, hogy a gyerekeim nem vesznek részt ezekben a fazékokban, de kiderült, hogy van egy biztos módszer arra, hogy a gyerekeket megehessék enni, ami a ropogós aranybarna kéreg alatt rejlik: dekonstrukció.

Kissé szétszedtem a pitéket, és szétválasztottam az összetevőket, és bár nagyon bosszantó volt, hogy ezt kellett tennem, ez is remekül működött – még akkor is, ha a fazék torta győzelme még akkor sem történt meg, ha a győzelem végül nem fazék formában történt!

A gyerekek megeszik a maradék pulyka potos pitét

TOVÁBBI RECEPTEK A LEFTOVER TÖRÖKORSZÁGKAL!


Source link


61 Views 0 Ratings Rate it