Megéri a Fetch Rewards App?

Avatar Gadam | 2020.12.10. 172 Views 0 Likes 0 Ratings

172 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Fetch Rewards alkalmazáshoz érdemes?

Fénykép: Fevziie Ryman (Getty Images)

Növekvő népszerűsége Nyerj jutalmakat—Gyakran szerepelnek az újabb legjobb élelmiszerbolt-jutalmak alkalmazáslistáin más hosszú-álló, népszerű alkalmazások, mint Ibotta– elgondolkodtathatja, érdemes-e letölteni. Íme egy pillantás a kínálatára.

Hogyan működik a Fetch Rewards?

A Fetch Rewards egy ingyenes mobilalkalmazás, ahol jutalompontokat kereshet az élelmiszer-bevásárlási bizonylatok fényképezéséért. Ezeknek a pontoknak az értéke kb. 1 dollár, és ajándék kártyákon váltják be, mindössze 3000 pontért, vagyis 3 dollárért. Az ajándékkártyákat kiválaszthatják azoktól a nagy márkáktól, amelyeket várhatóan látni fognak, például az Amazon.com, a Best Buy és a Sephora.

25 pontot kap csak a nyugta beolvasásáért, de akár százakat is kereshet még több ezer, ha a nyugta márkás cikket tartalmaz, amelyet éppen reklámoznak, például egy bizonyos gabonafélét vagy sört. Egyedülálló módon a jutalmak automatikusak, így nem igazán kell tudni, hogy melyik terméket kell megvásárolni, és nincs külön bolt vagy üzlet sem, ahol meg kellene vásárolni.

A Fetch több száz résztvevő márkával rendelkezik, így ésszerűen elvárhatja, hogy pontokat szerezzen, valahányszor élelmiszerboltokból, kisboltokból, klub-nagykereskedőkből vagy italboltokból származó bevételeket szkennel be. Legfeljebb 14 nap áll rendelkezésére a nyugták beolvasására, és hét napos időszakon belül legfeljebb 14 nyugtát tud beolvasni, a Krazy kupon hölgy. Általában regisztrációs bónusz is jár, amikor beolvassa az első nyugtát (750 pont, amikor megpróbáltam).

Használhatja az e-fogadásokat is

Az eReceipts segítségével jutalmat is kereshet, amely lehetővé teszi a Fetch Rewards-fiók összekapcsolását olyan nagy online kiskereskedők alkalmazásaival, mint az Amazon és a Walmart. Ha részt vevő márkát vásárol egy összekapcsolt webhelyről, akkor Fetch-jutalmakat fog keresni.

Nem éppen pénz a semmiért

Lehet, hogy arra gondolsz – miért fizetne a Fetch neked a nyugták beolvasásáért? Mivel a bizonylatokban szereplő információkat értékes piackutatásként értékesítik. A bevételek millióinak összesített, valós idejű adatai segíthetik a részt vevő vállalatokat termékeik piaci értékesítésében és értékesítésében, ezért cserébe hajlandók kis jutalmak felajánlásával együttműködni az alkalmazással.

A vállalat azt állítja, hogy ezeket az adatokat névtelenül osztják meg. Az alkalmazás nem igényli banki adatait, de a regisztráció során meg kell adnia telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát és otthoni címét (összekapcsolhatja közösségi fiókjával is).

A lényeg

Az Ibotta egy összehasonlítható alkalmazás, amely szintén népszerű, de összességében könnyebb nak,-nek az automatikus jutalmazáshoz és a kihagyhatatlan megközelítéshez előnyben részesítheti a Jutalmak lehívását. (Másrészt az Ibotta lehetővé teszi a jutalmak kifizetését közvetlenül a PayPal-számlájára, ezzel elkerülhető az ajándékkártyák problémája.) Ha nem aggódik túlságosan az adatvédelem és sok boltban vásárol élelmiszerboltot, az alkalmazás jó módszer lehet arra, hogy havonta visszakapjon néhány dollárt.

[ad_2]
Source link


172 Views 0 Ratings Rate it