Megéri a Fetch Rewards App?

Avatar Gadam | 2020.12.10. 165 Views 0 Likes 0 Ratings

165 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Fetch Rewards alkalmazáshoz érdemes?

Fénykép: Fevziie Ryman (Getty Images)

Növekvő népszerűsége Nyerj jutalmakat—Gyakran szerepelnek az újabb legjobb élelmiszerbolt-jutalmak alkalmazáslistáin más hosszú-álló, népszerű alkalmazások, mint Ibotta– elgondolkodtathatja, érdemes-e letölteni. Íme egy pillantás a kínálatára.

Hogyan működik a Fetch Rewards?

A Fetch Rewards egy ingyenes mobilalkalmazás, ahol jutalompontokat kereshet az élelmiszer-bevásárlási bizonylatok fényképezéséért. Ezeknek a pontoknak az értéke kb. 1 dollár, és ajándék kártyákon váltják be, mindössze 3000 pontért, vagyis 3 dollárért. Az ajándékkártyákat kiválaszthatják azoktól a nagy márkáktól, amelyeket várhatóan látni fognak, például az Amazon.com, a Best Buy és a Sephora.

25 pontot kap csak a nyugta beolvasásáért, de akár százakat is kereshet még több ezer, ha a nyugta márkás cikket tartalmaz, amelyet éppen reklámoznak, például egy bizonyos gabonafélét vagy sört. Egyedülálló módon a jutalmak automatikusak, így nem igazán kell tudni, hogy melyik terméket kell megvásárolni, és nincs külön bolt vagy üzlet sem, ahol meg kellene vásárolni.

A Fetch több száz résztvevő márkával rendelkezik, így ésszerűen elvárhatja, hogy pontokat szerezzen, valahányszor élelmiszerboltokból, kisboltokból, klub-nagykereskedőkből vagy italboltokból származó bevételeket szkennel be. Legfeljebb 14 nap áll rendelkezésére a nyugták beolvasására, és hét napos időszakon belül legfeljebb 14 nyugtát tud beolvasni, a Krazy kupon hölgy. Általában regisztrációs bónusz is jár, amikor beolvassa az első nyugtát (750 pont, amikor megpróbáltam).

Használhatja az e-fogadásokat is

Az eReceipts segítségével jutalmat is kereshet, amely lehetővé teszi a Fetch Rewards-fiók összekapcsolását olyan nagy online kiskereskedők alkalmazásaival, mint az Amazon és a Walmart. Ha részt vevő márkát vásárol egy összekapcsolt webhelyről, akkor Fetch-jutalmakat fog keresni.

Nem éppen pénz a semmiért

Lehet, hogy arra gondolsz – miért fizetne a Fetch neked a nyugták beolvasásáért? Mivel a bizonylatokban szereplő információkat értékes piackutatásként értékesítik. A bevételek millióinak összesített, valós idejű adatai segíthetik a részt vevő vállalatokat termékeik piaci értékesítésében és értékesítésében, ezért cserébe hajlandók kis jutalmak felajánlásával együttműködni az alkalmazással.

A vállalat azt állítja, hogy ezeket az adatokat névtelenül osztják meg. Az alkalmazás nem igényli banki adatait, de a regisztráció során meg kell adnia telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát és otthoni címét (összekapcsolhatja közösségi fiókjával is).

A lényeg

Az Ibotta egy összehasonlítható alkalmazás, amely szintén népszerű, de összességében könnyebb nak,-nek az automatikus jutalmazáshoz és a kihagyhatatlan megközelítéshez előnyben részesítheti a Jutalmak lehívását. (Másrészt az Ibotta lehetővé teszi a jutalmak kifizetését közvetlenül a PayPal-számlájára, ezzel elkerülhető az ajándékkártyák problémája.) Ha nem aggódik túlságosan az adatvédelem és sok boltban vásárol élelmiszerboltot, az alkalmazás jó módszer lehet arra, hogy havonta visszakapjon néhány dollárt.


Source link


165 Views 0 Ratings Rate it