Megérkezik a Minecraft sugárkövetési frissítése az összes Windows 10-lejátszóra – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.09. 111 Views 0 Likes 0 Ratings

111 Views 0 Ratings Rate it

Reális megvilágítású Colosseum a Minecraftban.
NVIDIA

A játék egyik legizgalmasabb új technológiája a sugárkövetés, amely kiszámítja, hogy a virtuális fényforrások hogyan befolyásolják a környezetükben lévő elemeket. A sugárkövetés révén a játék azonnal valósághűbbé válik, és egy környezetbe vonzza Önt. És most a Minecraft készen áll a sugárkövetés engedélyezésére az összes Windows 10 lejátszó számára. Nos, minden játékos elég erős grafikus kártyával, vagyis.

Egy folyó a Minecraftban, reális tükrözésekkel.
Minecraft

Ennek oka, hogy nem akármilyen grafikus kártya képes kezelni a sugárkövetést. Ez még mindig új módszer, és sok energiát igényel. Szüksége lesz valamire, például a GeForce RTX 2060 GPU-ra, vagy annál jobbra. De ha megvan a lóereje, azonnal észreveszi az eredményeket.

A Microsoft egy speciális, fizikai alapú renderelő textúracsomagot implementált a Minecraftba. Amíg az Ön által használt világ ezt a textúracsomagot használja, sugárkövetési effektusokat kap. Ez magában foglalja a reális napfényt, az árnyékokat és a tükröződéseket.

Ez még mindig láthatóan Minecraft játék, tömbös alkatrészek és minden. De ennek ellenére más grafikai osztálynak tűnik. Ez olyan, mintha a Playstation 2-hez készült játékról a Playstation 4-re lépnék, attól függően, hogy milyen erős a grafikus kártya, az Nvidia azt ígéri, hogy sugárkövetést és legalább 60 FPS-t fog elérni 1920 × 1080 felbontásban. A drágább grafikus kártyák, például az RTX 3080, 60 fps és 4K felbontású sugárkövetéssel képesek futtatni a Minecraftot.

A sugárkövetési frissítés minden Windows 10 Minecraft-lejátszó számára ingyenes, és két szóval érkezik: Colosseum RTX (most elérhető) és Dungeon Dash RTX (hamarosan megjelenik).

Forrás: Microsoft
Source link


111 Views 0 Ratings Rate it