Megjelenítendő név módosítása a Gmailben

Avatar Gadam | 2020.12.06. 1435 Views 0 Likes 0 Ratings

1435 Views 0 Ratings Rate it

Gmail logó

Amikor e-mailt küld Gmail-fiókjából, megjelenített neve (az egyéb információkkal együtt) megjelenik a címzett számára. Néhány lépésben megváltoztathatja a Gmail-fiókjához társított megjelenítési nevet. Itt van, hogyan.

A Gmail-fiók nevét csak asztali böngészőben módosíthatja. Nem használhatja a Gmail mobilalkalmazását Androidon, iPhone-on vagy iPaden a nevének megváltoztatásához.

A Gmail-fiók nevének módosításához jelentkezzen be fiókjába A Gmail webhelye az asztali böngészőben. Miután bejelentkezett, kattintson a fogaskerék ikonra a „Beállítások” menü megnyitásához.

Fogaskerék-beállítások ikonra

Ezután válassza a legördülő menü tetején található „Összes beállítás megtekintése” lehetőséget.

Lásd az összes beállítást

Most a Gmail Beállítások menüjének „Általános” fülén lesz. Kattintson a „Fiókok és importálás” fülre.

Fiókok és importálás fül

Az „E-mail küldése másként” részben látja az e-mail címét és az adott címhez társított megjelenítési nevet. A megjelenített név megváltoztatásához kattintson az „Információ szerkesztése” gombra.

Az információ szerkesztése gomb melletti e-mail küldéshez

Egy új ablak jelenik meg. Itt megváltoztathatja megjelenítési nevét: kattintson a buborékra a szövegmező mellett, majd írja be az új megjelenítési nevet a szövegmezőbe. Kattintson a „Módosítások mentése” gombra a módosítás alkalmazásához.

Írja be és mentse el az új megjelenítési nevet

Most látja az újonnan beírt megjelenítési nevet a Gmail beállításai menü „Levél küldése másként” szakasza mellett.

Új megjelenített név

Amikor legközelebb e-mailt küld, az új megjelenített neve megjelenik a címzettnél.


Míg a Google lehetővé teszi a megjelenített név megváltoztatását, valójában nem változtathatja meg a felhasználónevét (amely eltér a megjelenített nevétől) vagy az e-mail címét. De ha valóban új e-mail címre van szüksége, mindig megteheti migrálja át Google-fiókját egy újra.
Source link


1435 Views 0 Ratings Rate it