Megragadhatja a LEGO Harley-Davidson kövér fiút 35 dolláros kedvezménnyel (65 dollár) – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

LEGO motorkerékpár állványon.
LEGO

A LEGO szettek remekek. De drágák is. Tehát minden eljövendő akciónak meg kell ugrania, különösen, ha ingyenes szállítással kaphatja meg. Gyorsan cselekedj, és megszerezheted LEGO Harley-Davidson 64,99 dollárért, körülbelül 35 dollárért a szokásos ár.

Pedig nem a LEGO-tól rendelsz; közvetlenül a híres motorkerékpár-vállalattól kapja meg. Ma mindannyian megtudtuk, hogy Harley-Davidson LEGO készleteket árul. Nos, egy LEGO készlet.
Elég a LEGO szett is; kapsz egy 1023 darabos LEGO Harley-Davidson kövér fiút, piros „festékkel”, felülvizsgálati tükrökkel és rugóval. Meg kell adnia saját „vroom vroom” hanghatásait, de nem ítéljük meg.

Ha Ön motorkerékpár rajongó, akkor valószínűleg értékelni fogja a részletekre való figyelmet, mint például a nagyszerű gumiabroncsok, valamint a pontos üzemanyagtartály és sebességmérő. Még működő dugattyúi is vannak. A legjobb az egészben, hogy a Harley-Davison ingyenes, normál szállítást kínál. Gyorsan cselekedj, és karácsony előtt megkapod. Figyelembe véve, hogy az nincs raktáron teljes egészében a LEGO weboldalán, ez nagyon sok minden.

keresztül A tégla ventilátor[ad_2]
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it