Melyik Apple Watch támogatja a Fitness + szolgáltatást?

Avatar Gadam | 2020.12.16. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

apple fitness + előnézeti kép
alma

Az Apple Fitness + -ot „az Apple Watch hajtja”, de nem minden óra támogatja ezt. Íme, melyik Apple Watchra van szüksége az Apple fitnesz szolgáltatásának használatához.

Támogatott Apple Watch modellek

Az Apple Fitness Plus használatához szükséged van egy Apple Watch Series 3 vagy újabb, futás watchOS 7.2 vagy későbbi. Ez azt jelenti, hogy a következő modellek támogatják a Fitness + alkalmazást:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE

A 2021-ben és később megjelent Apple Watches szintén támogatni fogja az alkalmazást. Sajnos az Apple Fitness + nem működik az Apple Watch (1. generáció), az Apple Watch Series 1 vagy az Apple Watch Series 2 készülékekkel.

Hogyan lehet megtudni, melyik Apple Watch van

Ha nem biztos abban, hogy melyik Apple Watch van, a modell számát a tok hátuljára nyomtatja. Te is erről megtudhatja az Óra beállításait.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan állapítható meg, melyik Apple Watch van

Miért nem támogatja az Apple Fitness + az idősebb órákat?

Míg az 1. és a 2. sorozatú Apple Watch-ok pulzusmérővel rendelkeznek, a támogatás és a frissítések ebben az évben véget értek. Ez azt jelenti, hogy nem frissíthetők watchOS 7-re, és ezért nem támogatják a Fitness + szolgáltatást.

A 2. sorozat 2016 szeptemberében debütált, így mire az Apple kiadta a Fitness + -ot, ez a modell már több mint négy éves volt.


Az Apple Fitness + egy hónapos ingyenes próbaverzióval rendelkezik mindazok számára, akik már rendelkeznek Apple Watch Series 3 vagy újabb verzióval. Ha 2020. szeptember 15. után vásárolta meg az óráját (vagy hamarosan vásárol), akkor három hónapos ingyenes próbaverziót kapott az Apple Fitness + termékről.

További információért nézze meg teljes útmutatónk az Apple Fitness + használatának megkezdéséről.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple Fitness + használatának megkezdése
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it