Menj előre és vásárolj egy PS5 DualSense vezérlőt, most a Steam-en dolgoznak – tekintsd át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.09. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Sony PlayStation 5 DualSense vezérlőről, amely immár a PC-s játékok Steam-jén is működik.
Sony

Oké, PC-s játékosok, ideje megharapni a golyót és vesz egy PS5 vezérlőt. Gőz most támogatja PS5 DualSense vezérlők, új generációs haptikus visszajelzéseket, giroszkópos vezérlőket és még sok mást hozva a kedvenc játékaiba. Csak az adaptív trigger-támogatás hiányzik, amely a jövőben megérkezhet.

A PS5 DualSense minden Steam játékkal Bluetooth vagy vezetékes kapcsolaton keresztül működik. Jellemzőinek többsége alapértelmezés szerint működik, beleértve a LED-es fénysávot, az érintőpadot, a giroszkóp vezérlést és a haptikus visszacsatolást. Ennek ellenére csak néhány játék tetszik Halál Stranding, Horizon: Zero Dawn, és Senkié Ég fejlesztőik személyre szabják, hogy teljes mértékben kihasználják a DualSense vezérlő előnyeit.

Ha szeretné finomhangolni a PS5 vezérlőjét a Steam játékokkal, egyszerűen engedélyezze a PlayStation konfigurációs támogatást az Általános vezérlőbeállítások között. Ezután a játék közben játék közben megnyomhatja a vezérlő PlayStation gombját a gombok újratervezéséhez, a giroszkóp érzékenységének beállításához, az érintőpad működésének megváltoztatásához, vagy a Műveletkészletek és a Műveletrétegek programozásához (vezérlőprofilok, amelyeket játék közben gyorsan cserélhet) .

A DualSense támogatás a Steam-en keresztül terjed ki legfrissebb kliensfrissítés. Az új frissítés egy olyan hibát is kijavított, amely az Xbox Series X vezérlőt két külön vezérlőként azonosítja, és hozzáad egy irányított ellop módot a kezelőlapokkal és a giroszkóp vezérlőkkel való használatra. A Valve nem jelentette be, hogy a Steam mikor fogja támogatni a DualSense vezérlő adaptív triggerjeit.

Haptikus visszajelzés, adaptív triggerek és egyebek!

DualSense vezeték nélküli vezérlő

A Steam most már teljes körű támogatást nyújt a PS5 DualSense vezérlőhöz, a következő generációs haptikus visszajelzéseket, giroszkópos vezérléseket és még sok minden mást kínál kedvenc PC-jei számára.

Forrás: Szelep keresztül Engadget
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it