Mézeskalács sütemények krémsajtos cukormáz recept

Avatar Gadam | 2020.12.16. 122 Views 0 Likes 0 Ratings

122 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

1 Melegítse elő a sütőt és készítse elő az edényt: Melegítsen elő egy sütőt 350 ° F-ra. Permetezzen meg egy 9 x 13 hüvelykes sütőedényt enyhén étolajjal.

Bélelje ki az edényt pergamenpapírral, győződjön meg arról, hogy körülbelül 1 hüvelyknyi papír túlnyúlik az serpenyő hosszú oldalán. A túlnyúlással később a rudakat emelheti ki a serpenyőből.

Sütőpapír bélelt pergamenpapírral a mézeskalács rudak elkészítésének bemutatására.

2 Tejszín a vaj, a cukor és a fűszerek: A lapáttartóval ellátott állványkeverő edényébe tegye a vajat, a barna cukrot, a vanília kivonatot, a gyömbért, a fahéjat, a szerecsendiót, a szegfűszeget, a sót és a szódabikarbónát. Közepesen magas keverőn keverje össze az összetevőket addig, amíg a keverék pépet nem eredményez, és kb. 2 percig tapad a tál oldalához.

3 Kaparja el, adjon hozzá melaszt és tojást, és keverje össze: Gumi spatulával kaparja le a tál oldalát, és adja hozzá a melaszt és a tojást. Keverjük keverésig, kb. 30 másodpercig közepes sebességgel.

4 Kaparja le a tálat: Gumi spatulával kaparja le újra a tál oldalait. Hozzáadjuk a lisztet. Lassan keverje alacsony sebességgel, amíg a száraz összetevők felszívódnak. Lehet, hogy félig le kell kaparnia a tál oldalait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes hozzávaló beépült-e. A tésztának vastag és merev cukormáznak kell lennie.

A legjobb mézeskalácsrudak elemeit egy fémtálba keverjük, benne a lapáttartóval.

5 Tegyen tésztát az előkészített serpenyőbe: Kaparja el a tésztát az előkészített tepsibe, és egy vajakéssel vagy kis eltolt spatulával egyenletesen terítse ki a tésztát.

A sütemény pergaminnal kibélelt tepsibe terült, hogy megmutassa, hogyan készítsünk mézeskalács rudat.

6 Sütés: Tegye át a sütőedényt a sütőbe, és süsse 16-20 percig, vagy addig, amíg a serpenyő közepébe helyezett fogpiszkáló tiszta nem válik ki.

7 Hűtsük le a rudakat: Vegye ki az edényt a sütőből, és hagyja teljesen kihűlni egy rácson, amíg szobahőmérsékletűre nem esik, körülbelül 2 órán át. Amíg a rudak hűlnek, vegye ki a hűtőszekrényből a krémsajtot és a vajat, hogy szobahőmérsékletű legyen.

Matt nélküli mézeskalács rudak bélelt tepsiben, hűtés rácson.

8 Végezze el a cukormázat: Miután a rudak kihűltek, úgy készítsük el a cukormázat, hogy a krémsajtot és a vajat egy lapáttartóval ellátott állványkeverő tiszta tálába helyezzük. Krémezzünk közepesen nagy sebességgel, amíg a vaj és a krémsajtok jól elkeverednek, és nincs több csomó, kb. 1 percig.

Kaparja le a tál oldalait, adjon hozzá vaníliát és sót, és keverje 30 másodpercig a beépítéshez. Ismét kaparja le az oldalát, és adja hozzá a porcukrot. Keverje alacsony sebességgel, amíg a cukor felszívódik, és a sűrű sűrű és sima lesz.

Fém tál, lapáttartóval, a krémsajtos cukormázban, az Easy Gingerbread Bars készítéséhez.

9 Fagyassza be a sütiket: Bőkezűen fagyassza le a sütisávok tetejét.

A legjobb mézeskalács rudak tejszínes cukormázzal.

10 Hűtsük le és vágjuk le a rudakat: Ha tiszta vonalakra vágyik előadás céljából, tegye a matt, darabolatlan rudakat fedetlenül a hűtőbe 1 órára hűlni. Miután a rudak lehűltek, a pergamen hevederével emelje fel őket a serpenyőből, és tegye a vágódeszkára. Használjon egy nagy, éles kést, és nyomja le egyenesen lefelé, ahelyett, hogy áthúzza a kést a rudakon. Minden vágás után törölje le a kés pengéjét.

Ha át akarja hagyni a hűtőszekrény hűtési lépését, levághatja a rudakat, miután kihűltek a pulton. Lehet, hogy a vonalak nem olyan élesek.

Kés négyzetekre vágva az ünnepi mézeskalács rudakat.

11 Tálalás: Rendezze a rudakat egy tálra, ha kívánja, szórjon rá szórót és tálalja. A maradékot legfeljebb 3 napig hűtőszekrényben tárolhatja.

[ad_2]
Source link


122 Views 0 Ratings Rate it