Mi az „Immortals Fenyx Rising” és neked való? – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Fenyx a
Ubisoft

Végre megérkezett a Ubisoft legújabb játéka és legújabb franchise-ja. Halhatatlanok Fenyx Rising (korábban „Isten és szörnyek ”) egy érdekes játék a stúdió számára, rengeteg összehasonlítást vonnak le már a játékokról a Ubisoft önéletrajzán belül és kívül egyaránt. De milyen is valójában a játék?

Fedezzük fel az alapokat

Míg Halhatatlanok Fenyx Rising egy új IP a Ubisoft számára, csak annyit kell néznie a pótkocsi megérteni a többi játékkal való összehasonlítást. Különösen a Ubisoft sajátja Assassin’s Creed sorozat és a Nintendo A Legend of Zelda: A vad levegője.

Mikor A vad levegője megjelent, elég nyilvánvaló volt, hogy a Nintendo némi ihletet merített más nyílt világú játékokból, köztük a Ubisoft saját istállójából. És be Halhatatlan, láthatja, hogy a Ubisoft visszaveszi ezt a képletet a Nintendo néhány ötletével együtt.

Vannak olyan nyilvánvalóbb dolgok, mint a művészeti stílus, a siklás és a képesség, hogy bárhova mászhassanak, amelyekből mindenki jól érzi magát A vad levegőjede ennél valamivel mélyebbre megy. Bár a világ dizájnja vizuálisan egyedülálló, nehéz jeleket vesz fel A vad levegője abban, hogy nagy tereptárgyakat helyez el a térképén. Kaland közben beugorhat az ellenséges táborokba és a mini-boss harcokba, miközben felfedezheti, a kívánt sorrendben kezelheti a területeket, és rengeteg elem és kincs található az egész világon.

Az „Immortals Fenyx Rising” Fenyx egy ősi szerkezet felett siklott.
Ubisoft

A fő különbség a A vad levegője tervezési szempontból mennyire sűrű minden. Folyamatosan új kihívásokba ütközik, amelyeket teljesítenie kell, és nincs sok üres hely, amiről beszélhetnénk. Míg ezt az üres helyet visszadicsérték A vad levegője sokan azért, mert a feltárás értékesebbnek érzi magát, ha jobban szereti a világot, akkor valószínűleg értékelni fogja a változást.

Tehát ezen a ponton a játékmeneted eléggé egyértelművé válik: Sétáld végig a térképet, találd meg a jó dolgokat, miközben teljesíted a véletlenszerű célkitűzéseket vagy a sok „Tartarosi völgy” -et, amelyek nem teljesen a szentélyek A vad levegője. Ha látni akarja ezeket a dolgokat, hogy Ön maga is cselekedjen, akkor ezt rövid játékvideó a GameSpot-ból elégségesnek kell lennie ahhoz, hogy kielégítsen, anélkül, hogy bármi fontosat elrontana.

Mitikus mese

Bár vita tárgya, hogy ez jó-e vagy sem halhatatlan annyi ihletet merít más játékokból, a történet és a beállítás mindenképpen pozitív a játék szempontjából. A játék egy mitikus görög legendákkal teli világban játszódik. A jól ismert meséktől és olyan karakterektől, mint a Zeusz, a homályosabb válogatásokig a játék hemzseg a klasszikus mítoszok hivatkozásaitól és újraértelmezéseitől. Az egész játék középpontjában az áll, hogy igazodjon négy görög istenhez, hogy levegye a félelmetes Titan Typhont.

Fenyx a
Ubisoft

halhatatlan nagyrészt a fiatalabb közönségnek szól, így néhány rettenetesebb mesét … megváltoztatnak, de életben tartja ezek alapvető elemeit. A játéknak még meglehetősen humoros hangvételét is sikerül megőriznie, sok, jogosan jó humorral, amelyek főleg a játék két elbeszélőjétől, Zeustól és Prometheustól származnak, és folyamatosan veszekednek egymással. A hangvétel egy jó ütemváltás a műfaj többi részéhez képest, amely főleg a realizmusra vagy a drámai történetekre összpontosít. Ha sokat tud a görög mitológiáról, akkor még ennél is többet élvezhet itt.

Szóval, ha a „Halhatatlan Fenyx emelkedik?”

Erdő felett sikló Fenyx a Halhatatlanok Fenyx Rising című filmjében.
Ubisoft

Míg a játékmenet halhatatlan nagyon hasonlít a korábban kiadott játékokhoz, a játéknak még mindig rengeteg karaktere van ahhoz, hogy eltartsa magát. A történet és az írás legfontosabb eladási pontok A kotaku bírálója, Zack Zwiezen nevezem „az egyik legszórakoztatóbb játéknak, amelyet egész évben játszottam”.

Az érem másik oldalán, bár a világ szép és részletes, mégis sok olyan kérdést mutat be, amelyekkel a Ubisoft nyílt világcímei általában vannak. Az ellenségek és a kihívások meghatározott nehézségi szinteken vannak, ami azt jelenti, hogy meg kell próbálnod növelni a karaktered erejét elemekkel és frissítésekkel, mielőtt túl sokat haladnál. Mint Tyler Colp a Polygontól megfogalmazza „ halhatatlan„a világ nem nő veled.”

Ha nem rajong a nyílt világú játékokért, vagy már évek óta rosszul van a Ubisoft általános világtervétől, halhatatlan nem valószínű, hogy meggondolja magát. Azonban, ha szereted a műfajt, vagy nagy rajongója vagy A vad levegője és csak valami hasonlót akar előtte a folytatás akkor kijön halhatatlan Fenyx Rising biztosan örömet szerez neked részletes világával, szórakoztató történetével és az érintett harcokkal. Akár el is játszhatod a Google Stadia bemutató ingyen, ha ki akarod próbálni fizetés előtt. Mivel a Stadia egy streaming platform, a specifikációktól függetlenül kiválóan működik minden számítógépen, de ha gyenge az internetkapcsolata, akkor néhány problémába ütközhet.

Még egy dolog

Halhatatlanok Fenyx Rising jelenleg elérhető a (z) oldalon Nintendo Switch, Play Station, Xbox, PC, és Google Stadia. Ha csak egy ilyen rendszere van, akkor a választás az Ön számára történik, de ha mégis választani szeretne, akkor érdemes tudnia néhány dolgot. Természetesen a konzolok közül a PlayStation 5 és Xbox Series X verziók lényegesen jobban teljesítenek, mint a többi rendszer, de a PlayStation 4 és az Xbox One továbbra is jól teljesít.

A Switch kissé elmarad a többi rendszerhez képest, gyakran előfordul a keretleesés, és rengeteg köd fedezi a térkép egyes részeit. Ebben láthatja a különbséget a PS5 és a Switch verzió között összehasonlító videó a GameXplain-tól, de ne feledje, hogy ezek a problémák némelyikét javíthatják az indítás utáni javítások.

Végül pedig az utolsó dolog, amit fel akarok hozni Halhatatlan online ment. A platformtól függetlenül elmentheti a játékot egy Ubisoft-fiókba, majd hozzáférhet egy másik platformon. Gyors, kényelmes és különösen nagyszerű, ha a Switch menet közben is élvezni akarja a játékot, miközben továbbra is elérhetővé válik a többi konzol magasabb hűségű opciója.

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy a játékot egy platformra vásárolják, és így mindenki más számára elérhetővé válik, de a funkció ettől függetlenül hasznos.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it