Miért érdemes a Windows 10-felhasználóknak Android-telefonokat vásárolniuk, nem pedig iPhone-okat – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.15. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Windows laptopról és az Android telefonról, amely összekapcsolódik a Saját telefon alkalmazással.
Microsoft

Hajlamosak vagyunk a Windows-ot agnosztikus operációs rendszerként gondolni. Minden vásárolt eszközzel működik, függetlenül az adott eszköz márkájától. De ami az okostelefonokat illeti, a Windows 10 számítógépe az Androidról szól. Valójában a Windows-felhasználóknak ki kell hagyniuk az iPhone-t, és ragaszkodniuk kell az Androidhoz olyan juttatásokhoz, mint az asztali szöveges üzenetküldés, a vezeték nélküli fájlátvitel és a kiváló Office 365-integráció.

A ‘Your Phone’ alkalmazás Android és Windows One rendszereket készít

A Telefonod alkalmazás funkcióit hirdető szalaghirdetések.
Microsoft

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy láthatja telefonja értesítéseit, szöveges üzeneteket írhat, és még a telefon képernyőjét is tükrözheti a Windows 10 rendszerben? A Microsoft által gyártott Telefonod Az alkalmazás beállítása néhány percet vesz igénybe, de lehetővé teszi, hogy teljes mértékben integrálja androidos telefonját a számítógépével. És mivel a Telefonod alkalmazás nem érhető el iOS rendszeren, ez a legjobb ok arra, hogy a Windows-felhasználók kihagyják az iPhone-t és az Android-ot.

SMS küldése vagy hívása a számítógépéről rendkívül egyszerű a Telefon Windows alkalmazással. Az összes szöveges beszélgetést a Facebook Messengerhez hasonló elrendezésben jeleníti meg, és még értesítéseket is mutat bejövő szövegekhez és hívásokhoz. Mivel a beszélgetések szinkronizálódnak a telefon és a PC között, nem kell aggódnia a hiányzó üzenetek miatt, amikor egyik eszközről a másikra ugrik.

A Windows ‘Your Phone alkalmazás is megkönnyíti fényképeket továbbítani a telefon és a számítógép között. Csak nyomja meg a „Fotók” gombot az asztali alkalmazásban a telefon Galéria eléréséhez. Innen áthúzhatja a fényképeket az eszközök között, vagy akár képeket is törölhet a telefonjáról. Sokkal könnyebb, mint kábellel fényképeket átvinni, és ez egyszerűsítheti a számítógépen végzett munkát.

Az egyik legfurcsább funkció, amelyet a telefon kínál, az Android képernyő tükrözése. Ez a funkció az írás idején kizárólag a kiválasztott Surface Duo Samsung eszközökre vonatkozik, de lehetővé teszi a telefon képernyőjének megtekintését és a számítógépen való működését. Akár futtasson Android-alkalmazásokat számítógépén bizonyos Samsung Galaxy eszközökkel – egy trükk, amely forradalmasíthatja a munkafolyamatot (vagy elvonhatja a figyelmét a munkájától).

A Your Phone PC alkalmazás használatának megkezdése egyszerű. Csak töltse le A telefon társa telefonján a Play Áruházból. Üljön le számítógépéhez, indítsa el telefonján a Phone Companion alkalmazást, és kövesse az utasításokat mindkét eszköz összekapcsolásához.

Az Office 365 jobban működik Android rendszerrel

Az Office Android alkalmazás képernyőképei.
Microsoft

Az éves Office 365-előfizetés rengeteg juttatással jár, beleértve a Microsoft professzionális alkalmazásaihoz, a Microsoft Teams üzenetküldő szolgáltatásához és a OneDrive felhőalapú tárhelyéhez való hozzáférést. De nem ragadt a számítógépén dolgozni, mert androidos telefonja csillagos Office-integrációval rendelkezik.

Az all-in-one Hivatal A mobilalkalmazás rendkívül megkönnyíti a Word-dokumentumok, táblázatok és diavetítések megtekintését vagy összeállítását a telefonon. Közvetlenül csatlakozik a OneDrive-hoz és a Microsoft Teams-hez, így gond nélkül letöltheti a számítógépén készített fájlokat, vagy útközben megoszthatja a dokumentumokat munkatársaival. Természetesen, Egy meghajtó és Csapatok külön Android-alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek segítségével fájlokat készíthet biztonsági másolattal, fényképeket oszthat meg, vagy kommunikálhat a csapattársaival, miközben ugrál a telefon és a számítógép között.

A Microsoft termelékenységi eszközeinek még mélyebb ellenőrzéséhez próbálja meg letölteni a Microsoft Launcher és Microsoft Edge böngésző androidos eszközén. A Microsoft Launcher hasznos emlékeztetőket és naptáreseményeket ad a telefon kezdőképernyőjére, míg a frappáns Edge böngésző lehetővé teszi a böngészési előzmények, a könyvjelzők és a bejelentkezések szinkronizálását a számítógépről a telefonra (feltételezve, hogy ezt még nem tette meg a Chrome-on keresztül).

Ezen funkciók némelyike ​​elérhető az iOS rendszeren, de robusztusabbak (és gyakran sokkal hamarabb érkezik) Android-eszközökön. Az Android operációs rendszer „nyitottabb”, mint az iOS, így jobb platform a Microsoft termelékenységi eszközeivel való mély integrációra. És természetesen ez a következő pontunkhoz vezet … a Microsoft és az Android integrációjának jövőjéhez.

A Windows jövője az Android-tól függ

A Microsoft Surface Duo fényképe, amely egy kettős képernyős Android okostelefon.
A Microsoft Surface Duo fényképe, amely egy kettős képernyős Android okostelefon. Microsoft

A Microsoft az elmúlt néhány évben elképzelhetetlen dolgokat töltött. Az együgyűségről híres vállalat összefogott a Google-lal az új Edge Browser fejlesztésében, amely az Internet Explorer helyettesítője. Elkezdődött Xbox játékok streaming Android telefonokra, és kiadta első androidos eszközét, a kettős képernyőt Surface Duo. Mi van ezzel?

Ne aggódj; A Microsoft hamarosan nem mond le a Windows-ról. Amint azt magyarázta Satya Nadella vezérigazgató, A Microsoft a felhőalapú számítástechnika világára készül, ahol az alkalmazásokat és szolgáltatásokat közvetítik az eszközére, függetlenül annak formájától, operációs rendszerétől vagy feldolgozási teljesítményétől. A felhőalapú számítástechnikai jövőnkben a leggyakoribb eszköz kicsi, könnyű és energiatakarékos lesz, ezért a Microsoft (a nagyméretű Intel asztali gépek királya) úgy tűnik, hogy újdonsült rögeszméje az Android és a ARM architektúrák.

A Microsoft számítási felhő infrastruktúrája, Azure néven, már segíti az embereket a professzionális szoftverek és játékok futtatásában a felhőn keresztül. De évekbe telik, mire a felhőalapú számítástechnika teljes potenciálját eléri. Időközben a Microsoft közvetlenül a Google-lal és a Samsung-nal dolgozik annak érdekében, hogy javítsa az Android-élményt a Windows-felhasználók számára. És bár ezek a fejlesztések némelyikük eljut az iOS-hez, mélyen integrálható olyan eszközökkel, mint a Your Phone alkalmazás és a Microsoft Launcher továbbra is kizárólagos az Android számára.


Azok az emberek, akik iPhone-t használnak Windows számítógépükkel, rengeteg jó funkcióból hiányoznak, például SMS-t küldhetnek a számítógépről a Telefon alkalmazáson keresztül. Ennek ellenére érdemes megemlíteni, hogy ezeknek a funkcióknak a legtöbbje Mac-mel rendelkező iPhone-felhasználók számára elérhető. Ha elkötelezett az iPhone vásárlása mellett, de továbbra is szeretne szövegezni az asztaláról, fontolja meg, hogy megragad egy Mac számítógépet.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it