Miért érdemes megfontolnia az előre fizetett mobiltelefon-tervet – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.23. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: kéz tartja okostelefonok a levegőben, készpénz szimbólumokkal.
VEKTOR FUN / Shutterstock

Nincs oka a telefonos terv túlfizetésére. Az előre fizetett tervek a felére fizetnek a tipikus, utólag fizetett terveknek, és nem igényelnek semmilyen szerződést vagy hitelellenőrzést, így bármikor távozhat. Alacsonyabb költségek, szabadság és rugalmasság: Ez az oka annak, hogy áttérjünk egy előre fizetett szolgáltatóra.

Mi a különbség?

Az előre fizetett tervek a hónap elején meghatározott összegű beszédért, szövegért és adatért számítanak fel díjat. Nem igényelnek szerződést vagy hitelellenőrzést, és nincsenek túldíjak, mivel csak olyan adatokat vagy perceket használhat fel, amelyekért már fizetett. Rengeteg pénzt takaríthat meg, ha korlátozott adatmennyiségért vagy percekért fizet előre fizetett csomaggal, bár a legtöbb előre fizetett szolgáltató olcsó, korlátlan lehetőségeket kínál azok számára, akik szeretnék.

Az AT&T, a Sprint, a T-Mobile és a Verizon hagyományos „utólagos” tervei gyakorlatilag ellentétesek az előre fizetett tervekkel. Ön és a szolgáltató a hónap elején megegyezik bizonyos mennyiségű adatról, beszélgetésről vagy szöveges üzenetről, de a hónap végén fizet. Ezért az utánfizetett tervekhez hitelellenőrzésre van szükség, és a túlzott díjakat kell érvényesíteni. Természetesen a fizetett fuvarozók az elmúlt néhány évben korlátlan, drága, de túlzott díjaktól mentes tervek felé fordultak.

Érzed, hogy forognak a sebességváltók? Az előre fizetett terveknek nincsenek gondjaik vagy elkötelezettségük utólagos fizetési terve, és rengeteg pénzt takaríthatnak meg Önnek, különösen, ha nem használ sok adatot, percet vagy szöveget.

Miért kevesebb az előre fizetett?

Egy fotó arról, hogy valaki pénzt cserél egy piggybankba, miközben egy mobiltelefont tart.
fizkes / Shutterstock

Ki ne akarna pénzt megtakarítani a telefonszámláján? A korlátlan adatforgalmú előre fizetett tervek általában 40 dollárba kerülnek, míg a korlátozott adatú (vagy adat nélküli) tervek akár havi 15 dollárig is eljuthatnak. Így olcsóbb, mint a Verizon, az AT&T, a Sprint és a T-Mobile által kínált utólagos fizetési tervek, amelyek 60 vagy 70 dollár körül mozognak adók és eszközfizetések előtt.

De miért ilyen olcsók a korlátlan előre fizetett tervek (és általában az előre fizetett tervek)? Nos, ez a teljesítményre vonatkozik. Az előre fizetett ügyfeleket „alacsony prioritásúnak” tekintik, ami azt jelenti, hogy ők az elsők, akik lassú sebességgel vagy elesett hívásokkal találkoznak a forgalmas területeken. Előre fizetett szolgáltatója lassabb letöltési sebességet kínálhat, mint az átlagos utánfizetett szolgáltató, kihagyhatja az LTE hotspot adatait, vagy az összes streaming videót 480p-ra teheti. Természetesen ezek a dolgok különböznek a fuvarozók és a tervek között.

Az előre fizetett ügyfelek sokkal hamarabb tapasztalhatják meg a fojtást (lassított sebességet), mint a fizetett ügyfelek. A korlátlan utólagos fizetési terv 50 GB teljes sebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít Önnek, mielőtt lelassítaná a dolgokat, míg egy korlátlan előre fizetett szolgáltató 30 GB-os fékezhet (vagy hamarabb, ha költségvetési tervet tervez).

Természetesen a teljesítmény nem az egyetlen dolog, ami csökkenti az előre fizetett költségeket. Az előre fizetett szolgáltatók nem kínálnak olyan juttatásokat, mint a BOGO telefonok vagy az ingyenes Disney + előfizetéseket, amelyeket gyakran utólagos számlákként számolnak el. Ráadásul az előre fizetett szolgáltatók ritkán kérik Öntől az aktiválási vagy szolgáltatási díjak befizetését, így pénzt takaríthat meg, amikor telefonra kell váltania, vagy olcsóbb csomagra kell váltania.

Vannak olyan esetek, amikor az utánfizetett tervek kevesebbe kerülnek. Az utólag fizetett fuvarozók meredek kedvezményeket kínálnak például a nagycsaládosoknak. És ha nincs különösebb kérdése arról, hogy melyik telefont használja, a BOGO telefonos juttatások vagy az utólag fizetett szolgáltató által kínált ingyenes frissítések rengeteg pénzt takaríthatnak meg Önnek. De általánosságban elmondható, hogy az előre fizetett tervek olcsóbbak, mint az előre fizetett, mivel a hálózati teljesítmény csökken, és nincsenek juttatások.

Nincs kötelezettségvállalás, nincs hitelellenőrzés

Fotó valakiről a hegyen, tárt karokkal, a napsütésbe nézve.  Szabadnak érzik magukat.
HQuality / Shutterstock

Az előre fizetett tervek egyik legjobb része, hogy rengeteg szabadságot adnak Önnek. Nincsenek szerződések, így bármikor módosíthatja a tervét, vagy átválthat új szolgáltatóra. Mivel pedig a hónap elején fizet, nem kell attól tartania, hogy a hitelén alapuló tervet elutasítják.

De várjon, a legtöbb, utólag fizetett terv nem szerződésmentes? A fizetett szolgáltatók évekkel ezelőtt megszüntették a szerződéseket, de még mindig telefonos fizetési terveket és korai felmondási díjakat alkalmaznak az ügyfelek csapdájába vonására. A „kamatmentes” eszközfizetési tervek felkelti az érdeklődést, ha korán lemondja a szolgáltatást, és nehéz lehet összehangolni a kivándorlást, ha megosztja a tervét családjával vagy barátaival.

Ennek ellenére egyesek nehezen tudnak alkalmazkodni az előre fizetett élethez. A legtöbb előre fizetett szolgáltató elvárja, hogy hozzon saját készüléket, és ha esélye van arra, hogy szolgáltatója eladja a telefonokat, valószínűleg nem kínálnak finanszírozási tervet az előre fizetett ügyfeleknek. Lehet, hogy önállóan kell kutatnia a telefonokat, vagy előre meg kell vásárolnia egy telefont, ha nem tud finanszírozási tervet szerezni olyan üzletekből, mint a Best Buy, a B&H vagy az Amazon.

Melyik előre fizetett tervhez csatlakozzon?

Most, hogy megfizethető előre fizetett csomagot választott, itt az ideje elkezdeni a vásárlást! Számtalan előre fizetett fuvarozó kínál gyilkos ügyleteket, még a családok számára is. És mivel online aktiválhatja telefonját, nem kell aggódnia, hogy melyik szolgáltató rendelkezik kiskereskedelmi telephellyel az otthona közelében!

A kezdéshez itt vannak a kedvenc előre fizetett terveink:
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it