Minden, amit tudnia kell az HBO Max-ról

Avatar Gadam | 2020.12.08. 74 Views 0 Likes 0 Ratings

74 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a HBO Max-ről mindent, amit tudnod kell

Fénykép: AFM Visuals (Shutterstock)

Mivel a járvány a médiavállalatok számára szükségessé tette az ipar átrendezését, a Warner Media nemrégiben bejelentette, hogy hamarosan megjelenő játékfilmjeiket egyszerre szabadul fel mind a mozikban, mind a streaming platformjukon az HBO Max. A nagyközönség számára ez azt jelenti, hogy a kemény filmnézők kockáztathatják a COVID-19 elterjesztését a mozikban a teljes filmélmény érdekében, míg azok, akik nem hajlandók ezt a kockázatot vállalni, saját otthonuk kényelméből élvezhetik a kasszasikereket (reméljük, hogy te választasz a levél).

HBO Max május 27-én indult, összezavarja a tömegeket a HBOGo, az HBO NOW és az HBO kábellel és igény szerint már meglévő szolgáltatásai miatt. Íme, amit tudnia kell, hogy megnézhesse a közelgő 2021-es filmeket.

Hogyan érhető el az HBO Max

Attól függően, hogy milyen típusú hozzáféréssel rendelkezett az HBO-hoz, különböző módon érheti el az HBO Max alkalmazást. De kezdőknek talán az első dolog, amit meg kell jegyezni HBO Go már nem aktív (a webhely és alkalmazás). Az HBO Now egyszerűen HBO, elérhető itt: play.hbonow.com. Az HBO most van nem HBO Max.

HBO Now és kábel-előfizetők

Ha HBO-val rendelkezik kábelszolgáltatóján keresztül, és az HBO Max-et is támogatja, akkor ez utóbbihoz külön költség nélkül hozzáférhet. Töltse le az alkalmazást, és válassza a „Bejelentkezés TV-n vagy mobilszolgáltatón keresztül” lehetőséget. (Mivel az AT&T birtokolja az HBO-t, ezért az HBO Max hozzáférést is megkapja, ha az H&B-t az AT&T-n keresztül fizeti vagy ha fizet valamelyikért Az AT & T prémium vezeték nélküli vezeték nélküli hálózatait tervezi.)

Ha fizetős előfizetéssel rendelkezett az HBO Now szolgáltatással, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bejelentkezési adatait felhasználva hozzáférjen az HBO Max-hez (a támogatott előfizetési platformok). A két szolgáltatás nem azonos; több tartalmat talál az HBO Max-en, mint az HBO. Bővebben erről egy kicsit. Emellett nem tudja az HBO Max alkalmazást Roku-ra tölteni, így ha ez fontosabb számodra, mint a tartalom, akkor ragaszkodnod kell a régi élményhez.

Hogyan regisztrálhatok egy új HBO Max előfizetésre

Ha regisztrálni szeretne az HBO Max-ra, látogasson el hbomax.com és kattintson aIratkozzon fel most. ” Fizethet havi 14,99 USD-t, vagy előre fizethet 69,99 USD-t hat hónap szolgáltatásért, ezzel 20% -ot megtakarítva a rendszeres havi befizetéseken. Csak az előre történő fizetés opció elérhető 2021. január 15-ig. Nincs ingyenes próbaidőszak (amikor ezt írtuk).

Az HBO Max több mint HBO tartalommal rendelkezik

Ugyanaz a tartalom, amelyet az HBO-n keresztül talál kábellel és igény szerint, továbbra is elérhető az HBO Max-on. Szóval miért lenne szüksége az HBO Max-re? Az egyik fontos válasz a pontosítás: az HBO Max nem éppen HBO tartalom, valójában a Warner Media teljes streaming platformja – és a WarnerMedia sokkal többet birtokol, nem csak az HBO, a Crunchyrolltól a Cinemax-on át a DC Entertainmentig. Csak azért nevezték el az HBO-ról, mert nos, elképzelem, hogy ez a tökéletes, felismerhető márka a presztízsű tévék számára. Ha csak a HBO régi webhelyén vagy alkalmazásán keresztül közvetít, nem pedig az HBO Max, akkor nem fogja megkapni ezeket az extra WarnerMedia cuccokat.

A streaming szolgáltatás megkönnyíti kedvenc HBO programjainak nézését útközben, és testre szabhatja személyes preferenciáit. Saját profillal rendelkezhet, és létrehozhat egy figyelőlista a kedvenc műsorokhoz való egyszerű hozzáférés érdekében több profil.

Mely eszközök támogatják az HBO Max szolgáltatást?

2020 decemberétől az HBO Max a következőkön:

Telefonok / táblagépek

  • Apple iPhone, iPad és iPod Touch (iOS 12.2 vagy újabb verzióval)
  • Android telefon és táblagépek (Android OS 5 vagy újabb verzióval)
  • Amazon Fire táblagépek (4. generáció és újabb)

Számítógépek

  • Bármely Mac, Windows vagy Chromebook számítógép, amelyen Chrome, Firefox, Microsoft Edge (Windows), Edge Chromium vagy Safari (12 vagy újabb) fut.

Egyéb eszközök

  • Amazon Fire TV eszközök (Fire OS 5.3.6 vagy újabb verzióval)
  • Android TV Android OS 5 vagy újabb verzióval
  • Apple TV 4K vagy Apple TV HD a legújabb tvOS szoftverrel
  • PlayStation 4
  • Összeegyeztethető Samsung tévék
  • Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S

Source link


74 Views 0 Ratings Rate it