Mit csinálnak az összes mód az Apple Watch-on?

Avatar Gadam | 2020.12.12. 130 Views 0 Likes 0 Ratings

130 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

előnézeti kép, amely különböző Apple Watch mód ikonokat mutat

A watchOS 7 megjelenésével az Apple Watch-on elérhető módok száma kissé butává vált. Most van Repülőgép, Csendes, Ne zavarja, Színház, Iskola és Alvó mód. Itt vannak, amit mindannyian csinálnak.

Ezen üzemmódok bármelyikének be- vagy kikapcsolásához csúsztassa felfelé az Apple Watch alkalmazást a „Vezérlőközpont” eléréséhez, majd koppintson a megfelelő ikonra (menet közben lefedjük őket). Egyes üzemmódok bizonyos körülmények között automatikusan aktiválódhatnak.

bemutatás rejtett módok hozzáadásáról egy almaórához

(Ha nem lát egy ikont a Vezérlőközpontban, akkor hozzáadhatja azt a „Szerkesztés” gombra koppintva; minden megjelenítetlen ikon megjelenik a „Tovább” részben. Koppintson rájuk a hozzáadáshoz.)

Repülőgép üzemmód

a repülőgép üzemmódjának be- és kikapcsolása az Apple Watchon

Míg a repülőgép üzemmód nem feltétlenül szükséges, hogy a gépek ne essenek ki az égből, ez még mindig fontos és hasznos. Letiltja az Apple Watch összes rádióját, a Bluetooth kivételével. Ez azt jelenti, hogy nincs Wi-Fi, GPS vagy, ha van ilyen, Cellular.

A Repülőgép üzemmódnak van néhány felhasználása:

  • Ez lehetővé teszi, hogy az Apple Watch kikapcsolása nélkül betartsa a légitársaság irányelveit és a világ különböző törvényeit.
  • Ez gyors módot kínál arra, hogy a Watch-ot újracsatlakozzon a Wi-Fi hálózatokhoz, a GPS-műholdakhoz vagy a mobilszolgáltatáshoz. A dolgok ki- és bekapcsolása valóban segíthet.
  • Megtakarítja az akkumulátor élettartamát, amikor csak akarja.

A Repülőgép mód be- vagy kikapcsolásához érintse meg a „Repülőgép” ikont.

Néma üzemmód

a néma üzemmód be- és kikapcsolása az almaórán

A Néma mód elnémítja az Apple Watch készülékét. Aktív állapotában a Watch nem ad sípolást, zümmögést vagy egyéb figyelmeztető hangot, beleértve a riasztásokat sem, bár akkor is rezegni fog, és haptikus figyelmeztetést ad. Egyébként a szokásos módon működik.

A Néma mód be- vagy kikapcsolásához koppintson a csengő ikonra. A Csendes mód akkor is aktiválódik, ha az órát színházi módba állítja.

Ne zavarjanak üzemmódot

a váltás nem zavarja az almaórán

A Ne zavarjon mód hasonló a Néma módhoz, de néhány fontos különbséggel rendelkezik:

  • Tartja az értesítéseket és riasztásokat a képernyő megszólalásától vagy megvilágításától, kivéve a riasztásokat és, ha engedélyezte, hívások a Kedvencek listán szereplő névjegyektől.
  • Ez nem akadályozza meg az alkalmazásokat abban, hogy hangot adjanak az órád használata közben.
  • A Ne zavarj üzemmód aktiválása az Órán az iPhone készülékén is aktiválódik, és fordítva.

A „Ne zavarjanak” mód be- vagy kikapcsolásához érintse meg a hold ikont. Beállíthatja, hogy egy órán át bekapcsolva maradjon, a nap későbbi részében, egy naptári esemény befejezéséig, vagy amíg el nem hagyja jelenlegi tartózkodási helyét. Automatikusan aktiválódik, ha meg van ütemezve, van alvási ütemezése, és attól függően, hogy engedélyezi-e az opciókat, vagy nem, amikor edz vagy vezetés.

Színházi mód

a színházi vagy mozi mód be- és kikapcsolása az almaórán

A Színház mód (vagy az Egyesült Királyságban a Mozi mód) bekapcsolása aktiválja a Csendes módot, így az összes figyelmeztetést elnémítja. Ezenkívül kikapcsolja az Óra mindig bekapcsolt kijelzőjét (ha van) és letiltja az ébresztést.

A Színházi mód be- vagy kikapcsolásához érintse meg a drámamaszkok ikont.

Iskolai mód

almaóra iskolai módú óra arca

Az Iskolaidő mód letiltja az összes alkalmazást és bonyodalmat, ehelyett egyszerű, csak időzített óraszámot jelenít meg. Ez lehetővé teszi a Ne zavarja módot is.

Az iskolai mód a szülők számára készült a Family Setup segítségével kezelhetik gyermekeik eszközeit, de aktiválhatja saját óráján, ha megérinti az iskolás ikont. Ez egy praktikus módja annak megakadályozására, hogy az Óra elvonja a figyelmét.

Alvó mód

alma óra alvási idő óra arca

Az Alvó mód bekapcsolja a Ne zavarja módot, kikapcsolja a mindig bekapcsolt képernyőt, kikapcsolja az ébresztés funkciót, és aktivál egy egyszerű, csak kis fényerejű, csak időzítőt.

Az alvó mód be- vagy kikapcsolásához koppintson az ágy ikonra. Az alvó mód automatikusan bekapcsol, ha konfigurálva van az alvási ütemezés.


Bár sok mód van, és vannak átfedő funkcióik, mindegyik kissé mást csinál. Van, amikor a Csendesnek igaza van, és amikor alvó üzemmódra vágyik – először csak egy kissé elsöprő![ad_2]
Source link


130 Views 0 Ratings Rate it