Mit készítsen új légsütőjével

Avatar Gadam | 2020.12.25. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció: Mit készítsünk új légsütőjével

Fénykép: Claire Lower

A Lifehacker legjobbjaA Lifehacker legjobbjaAkár készítettünk egy bonyolult receptet, abszurd módon egyszerűt, illusztráltuk, hogyan lehet túlélni egy természeti katasztrófát, vagy magyaráztunk egy politikai válságot azzal, hogy még a dédnagymamád is megérti, ezek az elmúlt év egyik kedvenc történetei.

A légsütőnek minden bizonnyal drámai, rendetlen éve volt, de ez nem az ő hibája. Csak annyit szeretett volna tenni, hogy rekord idő alatt felszolgálta a forró és ropogós ételeket, de a világ minden pedantja arról akart beszélni, hogy ő „csak egy kis konvekciós kemence”, amely „nem igazán sütött meg semmit”.

Ez igaz lehet, de egy kicsi konvekciós kemence, amely felmelegszik szuper gyorsan és turbó-ropogtatja az ételét, különösen akkor, ha a sütője nem rendelkezik dang konvekciós beállítással. (Továbbá, a sütőm csinál konvekciós beállítással rendelkezik, és kétszer annyi időbe telik, hogy ugyanazokat a dicsőségesen ropogós eredményeket érjük el). Ha végül egy új légsütő büszke tulajdonosa lesz az ünnepi szezonban, akkor a következők egyikével kell megkeresztelnie.

[ad_2]
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it