Modern Care Bears Party

Avatar Gadam | 2020.12.17. 58 Views 0 Likes 0 Ratings

58 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ma a Care Bears-szel együttműködve létrehoztunk egy modern tematikus partit, amelyet a többszínű medve karakterek ihlettek! Ezek a 80-as évek meleg és elmosódott ikonjai visszatértek, és egy új generáció számára képzelték el őket. Élénk szivárványszíneik és az egyedi hasi jelvény szimbólumok között sokat kell dolgozni, amikor szórakoztató, témán belüli részletek készülnek. Akár közelről, akár távolról ünnepel, íme néhány ötlet, amellyel létrehozhatja saját Care Bears témájú ünnepségét.

  • Készítsen egy egész asztalt a Care Bears barátaiból szív alakú lufik segítségével. Ezek a ballonpálcák remek asztaldíszt készítenek, de ugyanolyan imádnivalóan megduplázódnak, mint a szívességek (adjuk át őket szívességes táskákkal, ha meghajtó ünnepséget rendeznek).
  • A Vidám Medve nem az egyetlen, aki remekül néz ki, és színes szivárványt visel – kész aláfestésekkel hozza alá az aláírás szimbólumát a partira, például: papír poharak, mix-and-match asztali edények vagy ehhez hasonló pékáruk cukorsütik (külön-külön csomagolva érkeznek, így felveheti őket a táskák vagy az édességdobozok előnyére, ha virtuális ünnepségre küld postai küldeményeket a vendégeknek).
  • Egy buli (személyesen vagy virtuálisan) hiányos szórakoztató táska nélkül. A Care Bears mini figurák megkönnyíti, hogy mindenkinek saját (vagy két) gondozó medvét adjon. Szeretjük a irizáló multipack.
  • Kerekítse ki a dolgokat matricák széles választékával – vásároljon kész szív alakúakat, vagy nyomtassa ki sajátjait a Care Bears has jelvény szimbólumaival a mi sablon (méretezni, hogy működjön együtt ezek.)
  • Nem tudtunk ellenállni az egyedi konfetti készítésének, hogy az összes medvének mutasson néhány bólintást az asztal felállításához, és támogassa a táskákat. Ha van vágógépe, akkor ez a tökéletes egyszerű részlet, hogy szórakoztató és színes legyen – megtalálja sablonunkat itt.
  • Adja hozzá kedvencét Care Bears plüss hogy kiegészítse asztali dekorációját. Tenderheart Bear tökéletesen illik ide.

Szükséges anyagok: Léggömbök, szív alakú lufik (használtuk 6 ” és 10 ”), léggömb arc részletes sablon, nyomtató, fehér karton, színes karton, olló, alacsony hőmérsékletű forró ragasztópisztoly, dupla ragasztószalag, szalagok, hasi jelvény matricák, has jelvény konfetti

1. LÉPÉS: Nyomtassa ki a léggömb arc részletes sablon fehér kartonlapra, és vágja ki az arcvonásokat, szimbólumokat és füleket. Pontozzon és hajtsa össze mindkét fülét, ahol a sablon látható. Alternatív megoldásként ezeket kivághatja színes kartonból és összeszerelheti az ábra szerint.

2. LÉPÉS: Fújjon fel egy szív alakú lufit, és alacsony hőmérsékletű forró ragasztópisztollyal ragaszkodjon a ballonrúdhoz úgy, hogy a ballon lekötött vége felfelé nézzen. Előfordulhat, hogy le kell vágnia egy kicsit a ballonbot csészét, hogy laposabb felületet hozzon létre, amelyhez a lufit megtapadja.

3. LÉPÉS: Alacsony hőmérsékletű ragasztópisztollyal ragassza a fülekre.

4. LÉPÉS: Csatlakoztassa az arcvonásokat és szimbólumokat az archoz kettős ragasztószalaggal.

5. LÉPÉS: Vágjon két 24 ”hosszúságú szalagot, és hajtsa félbe. Tekerje körbe a ballonrúd tetejét és forró ragasztóval rögzítse.

Ezt a bejegyzést a Care Bears szponzorálja.[ad_2]
Source link


58 Views 0 Ratings Rate it