Modulok átrendezése a Mac Értesítési Központban

Avatar Gadam | 2020.12.06. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Mac-felhasználó widgetek használatával a macOS Big Sur-ban

A widgetek a Mac Értesítési központjának nagy részét alkotják (ha fut macOS 11 Big Sur vagy újabb). Ott vannak, a menü alsó felében. Szeretne egy widgetet látni görgetés nélkül? Így szerkesztheti a widgeteket a Mac értesítési központjában.

nem úgy mint kütyü iPhone-on, a widgetek átrendezése az Értesítési központban nagyon egyszerű – nincs szükség speciális widget-szerkesztő módba való belépésre.

ÖSSZEFÜGGŐ: Modulok hozzáadása és eltávolítása az iPhone kezdőképernyőről

A widgetek átrendezése valójában ugyanolyan egyszerű, mint az áthúzás. Az Értesítési központ megnyitásához kattintson a menüsor jobb szélén található Idõ és dátum gombra (a Vezérlõközpont gomb mellett találja.).

Kattintson az Idő elemre a Mac menüsorban az Értesítési központ megnyitásához

Az Értesítési központban az olvasatlan értesítéseket látja felül (ha van ilyen), és a többi helyet a kütyük foglalják el. Lefelé görgetve megtekintheti az összes widgetet.

Értesítési központ értesítésekkel és widgetekkel

Ha szeretné átrendezni a kütyüket, akkor innen megteheti. Először kattintson és húzza az áthelyezni kívánt widget felvételéhez.

Húzza a Widgetet az áthelyezéshez

Most húzza a kurzort arra a helyre, ahová áthelyezni szeretné a modult.

Húzza a kurzort arra a helyre, ahová áthelyezni szeretné a modult

Ezután engedje el a kurzort. A widget most új helyére költözött.

Widget átrendeződött Mac-en

És ilyen egyszerű a widgetek átrendezése. Ezt megteheti bármelyik kívánt widgetnél. Ez akkor is működik, ha widget szerkesztő módban van. Az eléréshez görgessen le az Értesítési központ aljára, és kattintson a „Widgetek szerkesztése” gombra.

Kattintson a Widgetek szerkesztése Mac rendszeren

Most megjelenik a hárompaneles felület a kütyü hozzáadásához, eltávolításához, testreszabásához és igen, az átrendezéséhez.

Felhasználói felület a widgetek szerkesztéséhez Mac-en

Itt húzhatja az új modulokat oda, ahová el szeretné helyezni őket. A meglévő widgetet a jobb oldali ablaktábláról is felemelheti és elhúzhatja, hogy felfelé vagy lefelé mozgassa a listában.

Húzza az új widgeteket oda, ahová el szeretné helyezni őket


Az Értesítési Központtal együtt közvetlenül a menüsorban egy Vezérlőközpont ikont is talál. Nem tudja, mit csinál? A. Használatának módja: Vezérlőközpont Mac-en.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Vezérlőközpont használata Mac-en[ad_2]
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it