Most ingyen megnézheti a Stadiát, nincs hozzá fűzve húr – Ellenőrizze a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.21. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A Stadia logó egy sor játék alatt.
Google

A Google Stadia koncepció látszik. Ahelyett, hogy több száz (vagy ezer) dollárt költenél egy csúcskategóriás számítógépre, streamelj játékokat a költségvetési gépedre – ha van elég gyors interneted, vagyis. A próbákhoz hitelkártyára volt szükség, majd emlékeznie kellett a lemondásra. Most a Google lehetővé teszi, hogy kihagyja a fizetési információkat. De csak egy fél órát kapsz játékra.

Általában a Google engedi kipróbálni Stadia Pro egy hónapra. Ez több mint elegendő idő a szolgáltatás kipróbálására, az elérhető játékok megtekintésére és annak eldöntésére, hogy a fizetett szint megér-e időt. És ez lényegesen több idő, mint amennyire szüksége van a legkritikusabb kérdés megválaszolásához: képes-e az internet lépést tartani a Stadiával?

De a hitelkártya adatait át kellett vésned. Természetesen ez nyitva hagyja annak lehetőségét, hogy elfelejtse lemondani és fizessen egy olyan szolgáltatásért, amelyet nem (vagy nem tud igénybe venni). Most, ahogy a 9to5Google észrevette, van egy jobb lehetőség.

Ha csak annyit akarsz tudni, hogy interneted felgyorsul-e (szó szerint), akkor most regisztrálhatsz próbafiókra anélkül, hogy átadnád pénzügyi adataidat. A próba regisztráció vége közelében megjelenik egy lehetőség a szolgáltatás 30 percig történő kipróbálására.

Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy belépjen a szolgáltatásba, igényeljen egy ingyenes játékot (a Stadia Pro minden hónapban ingyenes játékokat osztogat) és játszani kezdhet. Ha az internet nem tudja kezelni a játék streamingjét, hagyhatja, hogy a próba lejárjon, szerelem nélkül. Ha úgy dönt, hogy folytatja a munkát, adja át hitelkártyájának adatait.

Lehet, hogy nem tűnik soknak, de a legfontosabb kérdés megválaszolása szempontjából: „Meg tudja-e csinálni az internetem?” az extra korlátok eltávolítása jó dolog. Ha nem szívesen adta a Stadia Pro-t, akkor most nincs vesztenivalód.

keresztül 9to5Google
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it