Mostantól lecsaphat az Apple Music-ra a Google Nest Speakers-en – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.07. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Apple Music logó a sötét háttér előtt
alma

A Google Nest hangszórói, beleértve a Nest Audio, a Nest Hub Max és a Nest Mini hangszórókat támogatás megszerzése mert Apple Music. Az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban és Japánban a felhasználók a szolgáltatás 70 millió + számának bármelyikét csak a hangod segítségével játszhatják le.

Ehhez egyszerűen kapcsolja össze Apple Music-fiókját a Google Home alkalmazásban. Opcionálisan választhatja a szolgáltatást alapértelmezettként. Ellenkező esetben minden alkalommal meg kell adnia az „Apple Music” alkalmazást.

Csakúgy, mint bármely más zene streaming szolgáltatás a Nest eszközökön megadhat egy dalt, előadót, albumot vagy lejátszási listát. Kihasználhatja a többszobás lehetőségeket is, ha több intelligens hangszóró van otthonában. Egyszerűen mondja: „Hé, Google, zenéljen mindenhol”, vagy: „Hé, Google, játssza le ezt a nappaliban és a hálószobában”.

Furcsa módon az Apple Music tette röviden megjelennek tavaly év elején a Google Home alkalmazásban, de aztán gyorsan eltűnt. És még akkor is, ha egyike voltál azoknak a szerencséseknek, akik látták, az opcióként való kiválasztása semmit sem tett.

Az Apple Music nagyszerű zenei streaming szolgáltatás, ha egy hagyományos „helyi” könyvtárat szeretne integrálni egy hatalmas streaming katalógusba. Havonta 10 dollárba kerül egy egyéni terv, és 15 dollár egy családnak, legfeljebb hat. Természetesen itt regisztrálhat a szolgáltatásra Az Apple webhelye. Még egy ingyenes próbaverziót is kap.

A Google Nest hangszóróinak támogatásával az Apple Music szinte mindenhol elérhető: Androidon, Windowson (az iTunes-on keresztül), az interneten. Még az Amazon Echo eszközei is támogatták már több éve. De jobb későn, mint soha, főleg most meg lehet vásárolni a kiválóakat Nest Audio hangszóró a jobb hangzású zenéhez.

Forrás: Google[ad_2]
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it