Mostantól megoszthatja az előfizetéseket és az alkalmazáson belüli vásárlásokat az iCloud Family Sharing – Review Geek segítségével

Avatar Gadam | 2020.12.05. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Megnyílt egy iPhone 12 Mini, a Family Sharing fülkel
Cameron Summerson

Tudod mi a hülyeség? Többször fizet egy előfizetéses szolgáltatásért, hogy a család minden tagja élvezhesse azt. A jó hír az, hogy ezek a napok az Apple újdonságának köszönhetően véget érnek iCloud Családmegosztás alkalmazáson belüli vásárlásokhoz és előfizetések automatikus megújításához. Most megoszthatja újra és újra azt a szemetet, amelyért fizet, a többi családdal.

A fejlesztőknek engedélyezniük kell a funkciót, mivel az alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Bár az alkalmazás működésétől függően egyesek dönthetnek úgy, hogy nem osztják meg előfizetésüket. Például az IAP-t időjárási adatokhoz használó alkalmazások fejlesztői dönthetnek úgy, hogy nem engedélyezik a funkciót, mivel a fejlesztői oldali időjárási szolgáltatások drágák lehetnek. Így egy megosztott előfizetés vagy alkalmazáson belüli vásárlás olyan helyre taszíthatja az alkalmazást, ahol már nem jövedelmező. Emellett a fogyóeszközök vásárlása nyilvánvaló okokból nem osztható meg.

Almák fejlesztői portál azt mondja:

A Family Sharing korszerű, kényelmes felhasználói élményt nyújt, és elősegítheti az előfizetők vonzását, ösztönözheti a fizetett előfizetéseket, növelheti a felhasználók elkötelezettségét és javíthatja a megtartást. Az értékesítési és trendjelentések hamarosan frissülnek, hogy jobban megértsék a családi előfizetések teljesítményét.

Az egyik első alkalmazás, amely engedélyezte ezt a funkciót, az író alkalmazás Ulysses. Ma reggel kaptam egy App Store-értesítést, amely tudatta velem, hogy a havi előfizetésemet most meg lehet osztani a család többi tagjával.

Eddig ez az egyetlen olyan alkalmazás, amelyet láttunk, amely lehetővé tette ezt a funkciót, de biztos vagyok benne, hogy az idő múlásával még több fog bekövetkezni. A fejlesztőknek fel kell mérniük, hogy engedhetik-e meg maguknak vagy sem.

Forrás: alma keresztül Én több
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it