Ne hagyja ki a Super Nintendo World Live Stream előzetesét, december 18-án, este 6-kor. EST – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

A Super Nintendo World felülnézet.
Universal Studios Japan

Három szó: Super Nintendo World. Így hívják a Nintendo új vidámparkot, amelyet a Universal Studiosszal közösen hoztak létre. Japán első parkja majdnem elkészült, és a Nintendo készen áll mutasd meg ma (December 18.) élő közvetítésben keleti 18 órakor. Remélhetőleg ez nem egy 16 bites adatfolyam.

Általában a Nintendo Direct eseményei megmutatják a közelgő játékokat, de ez ma nem így lesz. Ehelyett a 15 perces videó segítségével közelről megtekintheti a vidámparkot. Valószínűleg további részleteket fogunk látni a Super Mario Kart lovagolni, Bowser kastélya, és talán még a Yoshi út is.

Az első Super Nintendo World 2021 februárjában nyílik Japánban, de hasonló szórakoztató parkokat végül a floridai és kaliforniai Universal Studiosban láthatunk. A Nintendo szerint nem lesznek azonosak, de a fő témáknak ott kell lenniük. Ez hosszú várakozás lesz, de a jelenlegi globális járvány mellett ez a várakozás ugyanolyan fontosnak tűnik.

Vértes egy
Universal Studios Japan

Az első park kialakítása azt az érzetet kelti, mintha egy Super Nintendo játékban lennénk, a kockás dombok pedig gyakran láthatók szuper Márió játékok és élénk színek mindenhol. Eddig láttunk néhány képet, de ez rengeteg sarkot feltáratlanul hagy, a téglákat pedig ki nem lyukasztva. Összeszorítja a szemét, és úgy fogja érezni, mintha belépett volna a Super Mario World szint. Csak próbáld elkerülni a lávát.

Ha érdekli, hogy néz ki egy Nintendo vidámpark, ne hagyja ki a mai élő közvetítést.

keresztül Engadget
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it