Nerf teljes méretű „Mandalorian” Amban fázis-impulzusú robbantópuskájával törekszik pénztárcájára – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 518 Views 0 Likes 0 Ratings

518 Views 0 Ratings Rate it

Szalagcím a Nerf 'Mandalorian' Amban puskához.
Hasbro

A The Mandalorian által használt furcsa és vad fegyverek közül az Amban fázis-impulzus robbanó lehet a legemlékezetesebb. Akkor miért ne vásárolna egyet magának? Nerf elad egy teljes méretű másolat a híres puskából, és lehetőséget ad arra, hogy átvágja a bosszantó Jawas-t, mint a kedvenc álarcos fejvadászod.

A 120 dolláros játék minden idők leghosszabb Nerf-fegyvere lehet, 50,25 hüvelyk (4,18 láb). Aprólékosan részletgazdag, „pontos” robbantó hangokkal, megvilágított lencsével és egy felbukkanó töréssel a robbantó Nerf Elite darts segítségével történő feltöltésére.

Alapos áttekintés a Nerf Amban Phase-Pulse Blaster előugró hibájáról.
A Nerf Amban Phase-pulse Blaster pop-up megsértésének alapos áttekintése. Hasbro

Mint más Nerf Csillagok háborúja robbanók (a Zsivány Egy Halálcsapat, az Mandalori Rakéta kesztyű, stb.) az új Amban Phase-pulse Blaster nem biztos, hogy a legjobb a kültéri Nerf deathmatcheknél. Egyszerre csak két darts tart, és egy percig tart az újratöltés. Mégis, hihetetlen gyűjthető, bármi Csillagok háborúja rajongó szeretni fog játszani.

Nerfé Mandalori A blaster 10 Nerf Elite habdarts-szal rendelkezik, és két AAA elemre van szükség (nem tartozék). Ez előrendelhető december 7-én, 13:00 PT / 16:00 ET órakor. Sajnos csak 2021 tavaszán szállítják, ezért ne számítson arra, hogy időben megérkezik karácsonyra.

Forrás: Hasbro
Source link


518 Views 0 Ratings Rate it