Nézd meg a csomagtolvajok szikrázó igazságosságát a Glitter Bomb 3.0 segítségével – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 79 Views 0 Likes 0 Ratings

79 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Mark Rober csillámbombát nyit és csillogást szór mindenfelé
Mark Rober / YouTube

A tornácos kalózok, azok az emberek, akik csomagokat lopnak közvetlenül a tornácodról, egyre nagyobb problémát jelentenek. Video csengők segíthet, de nem mindig tesznek változást. De mi lenne, ha a NASA korábbi mérnöke lennél, és sok idő állna a kezedbe? Nézzük, ahogy Mark Rober édes bosszút áll néhány tolvajnál.

Mark Rober a YouTube személyisége, aki nevét olyan őrült eszközökkel készítette el, mint a a világ legnagyobb Super Soaker, an automatikus telitalálat mozgó dart tábla, és a mókus ninja harcos akadálypálya. De tényleg az övé után szállt fel első csillogó bomba a tornác tolvajainak.

Látja, annak ellenére, hogy videó kapucsengője van, valaki szemtelenül ellopta a tornácáról a csomagot. A rendőrség még a videóval sem tudott segíteni. Mi a volt NASA-mérnök, akinek túl sok ideje van a kezén? Építsen egy csillámbombát, hogy természetesen bosszút álljon.

Ha még egyiket sem látta, nézd meg a az első kettő videók, mielőtt utolérnéd őket a legújabb. Mindegyik verzió javult az utolsón, de mindegyik ugyanazokat a lényeges elemeket tartalmazza. A csomag úgy néz ki, mint egy csúcskategóriás eszköz, hasonló a Bose fejhallgatóhoz vagy az Apple HomePod-hoz. De nyisd ki, és találkozni fogsz egy olyan eszközzel, amely rengeteg csillogásban önt téged, mindenfelé fing szagokat permetez, és rengeteg zajt kezd ki.

Még jobb. négy olyan telefont tartalmaz, amelyek az akció minden szögét rögzítik, ami a készülék GPS-en keresztüli helyreállítását is segíti. Az idei verzió minden eddiginél rosszabbá teszi az illatot, jobban elrejti a telefonokat, megnehezíti a fedél visszahelyezését, sőt lehetővé teszi Robernek, hogy valós időben töltsön fel új hangklipeket. És Rober még egy lábtörlőt is létrehozott, amely feltölti a csillámbombát.

Elég azt mondani, hogy vidám látni, hogy a tolvajok mérgesek, hogy valaki ilyet tesz velük. Valaki, aki ellopott egy csomagot, lényegében azt kérdezte: „Hogy mer valaki így bánni velem?”, Ez egyfajta édes irónia, amelyet csak a YouTube hozhat nekünk.

És ez sem minden végzet és komor. Rober minden évben rengeteg elérhetőséget ad a csomagra, és bárki, aki visszaküldi a csomagot, vagy megpróbálja megbizonyosodni róla, hogy nem lopják el, jutalmat kap – némileg visszaadva az emberiségbe vetett hitet.

Ne hagyja ki az idei videót. Az epikus lassan mo csillogó ciklon megéri egyedül tölteni az idejét. Minden más csak hab az ellopott tortán.[ad_2]
Source link


79 Views 0 Ratings Rate it