Nézze meg, ahogy egy iPhone 6s leesik egy repülőgépről, rögzíti származását és túléli – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.16. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Az iPhone 6s fényképe, amely leesett egy repülőgépről és életben maradt.
G1 / Ernesto Galiotto

Magas emberként tudom, milyen ijesztő egy telefont öt-hat lábról a levegőbe dobni. De el tudja képzelni, hogy ebből a magasságból 200-szor elejt egy telefont? Ernesto Galiotto dokumentumfilmes iPhone 6-asa túlélte a 984 méteres zuhanást egy repülőgépről, és meglepő módon megörökítette a leszállását, hogy mindenki élvezhesse.

Először a brazil kiadvány jelentette G1 és felvette 9to5Mac, Galiotto kidugta iPhone 6-jait egy repülőgép ablakából, hogy megörökítse a légi felvételeket egy Rio de Janeiro-i strandról. Véletlenül elejtette a telefont, mert… nos, fújt ott a szél.

De Galiotto filmrendező úgy vélte, hogy meg tudja menteni a készüléket. Amikor megnézte a Find My Phone alkalmazást, rájött, hogy az iPhone 6s még mindig be van kapcsolva és egy Cabo Frio strand közepén ül. Kisebb karcolást szenvedett, de túlélte az esést, és továbbra is működik egy szilikon toknak és képernyővédőnek köszönhetően (valószínűleg a homokos ütközés helye is segített).

A fenti videóban láthatja, hogy az iPhone 6s közel 1000 métert zuhan, amely tartalmazza a pilótafülke felvételeit is attól a pillanattól kezdve, hogy Galiotto ledobta a telefonját. Meglepő módon ez az nem először hogy egy telefon (vagy kamera) leesett egy repülőgépről és élt a mese elmondása érdekében.

Forrás: G1 keresztül 9to5Mac
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it