Oh Man: Jó ajándékok a srácoknak (minden költségvetéshez)

Avatar Gadam | 2020.12.16. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Összeállítottam egy nagyszerű menő ajándék listát a srácoknak, hátha még mindig vásárolsz néhány ünnepet.

Képek összesítése, amelyek ajándékokat tartalmaznak a srácok számára (ünnepi ajándékok összesítése minden költségvetéshez)

A fickó jó dolgainak keresése kihívást jelenthet, ezért remélem, hogy ez az ajándékkalauz segít pótolni néhány hiányosságot a bevásárló listán – függetlenül attól, hogy a költségvetése 15 vagy 115 USD!

Amikor összeállítottam a listát 25 dollár alatti harisnya, a srácok rész volt a leggyorsabban felsorolt ​​listám Instagram, amely (nagyon informális módon) azt mondja nekem, hogy a srácok ajándékkalauza volt a legfontosabb lista felkeléshez. Tehát itt van!

Több mint 25 ajándékötlet, amely megfelel a költségvetésednek és a srácodnak – barátok, férjek, apukák, jó barátok stb.

Hűvös ajándékok fiúknak (25 USD alatt)

Tehát kezdjük a dolgok kisebbik végén. Valójában már összegyűjtöttem 10 jó cikket srácoknak, 25 dollár alatt, itt: olcsó harisnyatartó férfiaknak (és nőknek, gyerekeknek, kisgyermekeknek és csecsemőknek).

És őszintén szólva, ezek az ajándékok kiválóan alkalmasak töltelék készítésére, de csak apró ajándékok is szomszédoknak / olyan embereknek, akiket nem ismersz olyan jól, de szeretnél kapni egy kis valamit, VAGY csak egy szilárd ajándékot a fő szorításhoz, ha éppen szűk költségvetés. Mindannyian ott voltunk!

Szóval menjen át az útmutatómhoz ajándékok 25 dollár alatt a költségvetés-barát elnökök számára egy srác számára. És amíg ott vagy, ötleteim vannak nőkhöz, gyerekekhez, kisgyermekekhez és csecsemőkhöz is – összesen 50 ajándékkal!

Néhány dolgot 25 dollár alatt a következő útmutatóba is belefoglaltam, csak néhány extra költségvetés-barát találatért …

Összegyűjtött fotók, amelyek remek ajándékokat tartalmaznak a srácok számára (mindez 50 USD alatt).

Hűvös ajándékok fiúknak (50 dollár alatt)

Itt válnak érdekessé a dolgok! Darabonként 50 dollár alatt ezek az ajándékok még mindig jó üzletnek számítanak, de csak valamivel tartalmasabbak, mint az előző kategória.

Tényleg vásárolhatsz, hogy mi érdekli a listádban szereplő srácokat, legyen szó utazásról, stílusról, sportról vagy zenéről. Ezek az egyedülálló ajándékok férfiaknak (50 dollár alatt) szinte minden érdeklődésre számot tartanak.

1. Camper kesztyűje Hócsúcs 41,95 USD

Ezek a tábori ujjatlanok nagyon klasszak – tűzálló bőrből készülnek, hogy megvédjék a kezet a szikrától, a forró edényektől és a széntől.

2. Catchall tok be van kapcsolva Everlane 30 USD

Az oldal szerint nőknek való, de azt hiszem, ez egy nagyon jó dopp táska fiúknak és lányoknak. Szeretem az egyszerű kialakítást és a megfizethetőséget.

3. Ébresztőóra be van kapcsolva Burke dekor 49 dollár

Annak a srácnak, aki szereti a régi iskolákat tartani egy tényleges órával, amely nem is az ő telefonja! Ez a stílusos éjjeli óra egyben ébresztőóra is!

4. Kinto pohár be 2Modern 37,50 USD

Megszállottja vagyok ezeknek a Kinto-poharaknak, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű ajándék egy srác számára, aki mindig iszik vizet, VAGY útközben forró akarja tartani a kávéját – munkába, edzőterembe, bárhová. És ha ez a szín nem egészen megfelelő, akkor más színek is elérhetők.

5. Felt kulcstartó be Rengeteg Mercantile 12 USD

Ezek a filc kulcstartók sokféle színben kaphatók, és szuper megfizethetőek, mindössze 12 dollárért!

6. Flombik tovább MOMA 30 USD

Az a tény, hogy ezt élelmiszer lombiknak hívják, őszintén elég ok arra, hogy megvegyem. Haha. DE ez a nagyon funkcionális ajándék (ami valóban jónak is tűnik) tökéletes a srác számára, aki útközben megeszi az ebédjét (vagy ebédet visz be a munkába, de nincs sok tárolási lehetősége).

7. Aesop marokkói Neroli borotválkozás utáni lotion Harrod’s 43 USD

Az Aesop-tól minden szép IMO.

8. A Jason Markk Premium cipőtisztító alapvető készlet be van kapcsolva Mr. Porter 16 USD

Ez túl praktikus ajándék lehet egyesek számára. DE azoknak a srácoknak, akik szeretik a cipőiket és egyéb cipőiket szuper tisztán tartani, ez egy jó ajándék, hogy eldobják magukat.

9. David Shrigley nagyon jó póló Farkas és Borz 42 USD

Ha kíváncsi arra, hogy honnan ismeri a David Shrigley nevet, valószínűleg azért, mert művészete borítja a híres londoni Sketch étterem éttermeit. Művészete annyira érdekes IMO, és szerintem nagyon jó lenne, ha egy kis hordható műalkotás lenne tőle, egy srácnak vagy lánynak!

Bónusz ötletek, amelyek nincsenek a körben (de mégis jó ajándékok) …

11) Keserű szegfűszeg aperitif be Haus 35 USD – önmagában a csomagolás (majdnem) elég ok a vásárlásra. Jobb?

12) És a Land of Country cbd balzsam Nordstrom 42 USD – Nem biztos benne, hogy ez egy furcsa ajándék, vagy sem … hogy valaki fájdalomtól balzsamot adjon? DE többet tesz, mint csillapítja a fájdalmakat – segíthet a bőr meggyógyításában és a száraz ajkak megrepedésében. Ráadásul CBD-vel és organikus / tisztességes kereskedelem összetevõivel van átitatva. Mit nem szabad szeretni?

Hűvös ajándékok fiúknak (mind 100 dollár alatt)

Remek ajándékok fiúknak (100 USD alatt)

Annyi jó ajándék srácoknak ebben a listában. Esetleg néhány dolog, amit én is szeretnék ajándékba kapni!

1. Ugorjon kötélre Kalon Studios

Soha nem gondoltam volna, hogy ugrókötelet teszek egy ajándékkalauzra. De ez nagyon klassz!

2. Nemezelt gyapjú papucs Betterfelt 80 USD

Láttam, hogy nemezelt papucs balra és jobbra bukkan fel, szóval úgy érzem, hogy ők lehetnek ez a jó papucs? Ezeket én személy szerint szeretem (ha megvoltak az én méretem, én is megvettem őket).

Nepálban kézzel készítettek, 100% -ban természetes anyagokból. * Néhány színben kapható, de korlátozott méretűek. SO másik lehetőségként, vannak ezek, amelyek hasonlóak) csak egy kicsit magasabb az ár.

3. Kávé előfizetés be Stumptown szállítmányonként 16 dollárral kezdődik

Számos különféle árképzési lehetőség áll rendelkezésre, attól függően, hogy mennyi kávét szeretne. De szállítmányonként 16 dollárnál kezdődnek. Ha ismersz egy kávébarátot, aki soha, soha, soha nem lehet kávé nélkül reggel, ez az előfizetői ajándék nagyon jó lehetőségnek tűnik.

4. Ritmus kordbársony házimunkája homokban Testre szabott posta 100 USD

Nem lehet baj a házimunkakabáttal – srác vagy lány!

5. Norse Projects sapka be Ruházat 56 USD

Jeffnek több norvég projektje van, és néha ellopom őket, amikor itt nagyon hideg van (nincs meleg sapkám). Ők a legjobb IMO. Kicsit drágább, obvs, de szereti őket. Szóval meg akartam osztani.

6. FALKE „Tiago City” pamutkeverék zokni Mr. Porter 27 USD

Ezek a zoknik négy színben kaphatók, és az ár szempontjából kiváló minőségűek.

7. East Fork bögre East Fork 36 USD

Ez a bögre olyan népszerű, hogy minden alkalommal elad, amikor csak raktáron van. Tehát arra gondolok, hogy sokan tudják alátámasztani, hogy milyen jó ez a bögre ajándékba kapni. Haha.

Ha újra elfogyott, és Ön Atlantában vagy Asheville-ben él, akkor elég jó esélye van ezek egyikének elcsípésére. Éppen az Atlanta East Fork üzletben voltam a hétvégén, és vettem pár bögrét … és néhány nagyon jó illatú gyertyát.

Páratlan erdők a gyertya a legjobb a haveroknak, és 100 dollár alatt is van … tehát tökéletesen passzol a fiúknak szánt jó ajándékok ebben a 100 dollár alatti részében.

8. A „Jó ízű ember” gyűjtemény Simone LeBlanc 78 USD

Minden, amit Simone LeBlanc készített, gyönyörű és ez a kollekció sem kivétel.

Hűvös ajándékok fiúknak (legalább 100 dollár)

Remek ajándékok fiúknak (100 USD felett)

Ez a kategória a fröccsnek, vagy az életed igazi fontos srácainak szól. Ezek a luxus férfi ajándékok az életed minden fontos srácjára kiterjedhetnek, mint apa vagy a társad. Apropó, remélem, hogy Jeff nem lesi ezt a listát. Az egyik ajándéka szerepelhet a listán.

1. Gördeszka be Tegyen úgy, mintha áruház lenne 435 USD

Mindenképpen vannak olcsóbb gördeszkák! DE ez csaknem egyfajta … A gyűjtemény hat, kézzel kiadott gördeszkára korlátozódik – kézi készítésű juhar egy táblából és kézzel szitanyomással.

2. Utcai kötény fekete farmerben Farkas és Borz 126 USD

Nagy teherbírású kötény műhelyes dolgokhoz és / vagy főzéshez.

3. Öntöttvas rakott edény Burke dekor 315 USD

Ez az öntöttvas edény tökéletes (divatos, mégis masszív megjelenésű) ajándék annak a srácnak, aki nagyon szeret főzni.

4. Waffle lounge szett férfiaknak Ejtőernyő 149 USD

Ezek olyan hangulatosak és kényelmesek! És ők készítik őket nőknek is!

5. A Sunbuddies természetes boros napszemüveg Jóság 130 USD

Imádom ezt a színt! De vannak mások is, ha nem ez az, amit keres.

6. Csomagoljon és hordjon kandallót Hócsúcs 189,95 USD

Csak megrendeltük ezt a kis csomagot és hordozható kandallót. A ház mini tűzrakó helyeként tervezzük használni, de magunkkal is vesszük, amikor táborozni megyünk stb.

7. A Bang & Olufsen (vízálló) hordozható vezeték nélküli bluetooth hangszóró be van kapcsolva amazon 227,39 USD

Van egy ilyen (anyukámtól kapott közös ajándékként), és fantasztikus! Az ebédlő és a konyha között a fogasínen lóg, és a hang remek IMO. Szeretem, hogy bárhová felakaszthatja, és egyszerűnek és hűvösnek tűnik.

8. Bőr bakner hátizsák Kövület 328 USD

Ha különleges / drága ajándékot szeretne szerezni annak a srácnak életében, aki bőr hátizsákot kért, nagyon ajánlom ezt!

Ez az a pontos hátizsák, amelyet Jeff birtokolt és használt az elmúlt NÉGY ÉVBEN, és az életkorral 100% -osan jobb lesz. Meglehetősen rendszeresen kérdezik róla, mert időtálló, egyszerű forma ÉS nincs rajta márkajelzés (amit Jeff különösen szeret). Csak egy klassz, szinte szüreti hátizsáknak tűnik.

Tehát itt van. A végső útmutató a hűs ajándékoknak a srácok számára. Találtál valamit, ami a fád alá kerül? Mi volt a kedvenc ajándékod a listából?
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it