One Simply Terrific Thing: A Flexible Dough Scraper

Avatar Gadam | 2020.12.05. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Konyhai eszközökEgy egyszerűen félelmetes dolog

Olcsó és sokoldalú, a rugalmas tészta vagy pad kaparó illeszkedik minden keverő tálba, és fel lehet használni mindenféle praktikus módon körül a konyhában.

Nyomtatási

Fotográfia Hitel:
Irvin Lin

Az egyik leggyakrabban használt elem a konyhámban, amikor sütni egy rugalmas tésztakaparó (más néven rugalmas pad kaparó vagy rugalmas tál kaparó).

Ez egy egyszerű kis tétel, az egyik, hogy működik pontosan úgy, ahogy a neve is mutatja. Arra használod, hogy kikapard a tésztát egy tálból. De ez egyszerű szerszám van hihetetlenül hasznos mikor sütés majdnem akármi.

A legjobb felhasználási rugalmas tészta kaparó

Bár a nagy spatulák nak megvan a helyük a konyhámban, amikor egy kissé merevebb kenyértésztával dolgozom, vagy egy olyannal, amely ragadós, semmi sem fogható a rugalmas tésztakaparóhoz.

A rugalmas műanyag lehetővé teszi számomra, hogy hajlítsa meg, hogy illeszkedjen szinte minden keverő tálba, magas, mély is, valamint a széles, sekély is. A kaparó minimális erőfeszítéssel lehúzza a tésztát a tál felszínéről.

A műanyag élek is hadd egyenletesen osztja el a tésztát, és vágja át tisztán nem kell aggódnia, karcolás a felület a tészta van.

Kevesebb használt eszközök a konyhában azt jelenti, könnyebb megtisztítani is, különösen, ha nincs fogantyúk vagy hasadékok, amelyek megnehezítik mosás.

És túlmutat a kenyéren és a pizzatán. Ive’ használt az én -m hajlékony kaparó -hoz kaparás ki torta és brownie tészta -ba egy serpenyőbe elősegít és meggyorsít mint egy szabályos spatula, melyik birtokol egy irányzat -hoz kenet a tészta helyett kaparás ez távoli a oldal -ból ivás. Én is használt tészta kaparók dump cookie tésztát egy másik tálba, ha kell osztani, hogy a színezés, és én is használják, hogy kaparja ki tészta tésztát így tudtam formában, hogy egy lemez, csomagolja be a műanyag, és hűtsük le a hűtőben.

A sütésen túl a kaparót használtam, hogy felszedjem a zöldségeket, amiket felvágtam, és hogy a sült granolát egy kőműves edénybe kaparjam. Ez egy igazi multi-use eszköz!

A legjobb az egészben, egy sor 6 alatt $ 7, ami azt jelenti, hogy egy csomó közülük lebeg a konyhafiókban, figyelembe véve a minimális fűszer minimális áron. Miután néhány közülük azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, ha elveszíti az egyik a fiókban, ha véletlenül felsorakozik, hogy a mosogató, majd rájönnek, hogy még mindig kell használni, vagy ha az egyik elhasználod, és meg kell újrahasznosítani.

Ha már van egy sor ilyen a konyhában, akkor csoda, hogy valaha is élt nélkülük.


Ez a post tartalmazhat linkeket Amazon vagy más partnerek; a vásárlások keresztül ezeket a linkeket előnyös egyszerűen receptek.
Tudjon meg többet a partnerösszekötő irányelveinkről.


Source link


26 Views 0 Ratings Rate it