PDF-fájlok megnyitása és olvasása Androidon

Avatar Gadam | 2020.12.22. 3227 Views 0 Likes 0 Ratings

3227 Views 0 Ratings Rate it

A PDF fájl mobileszközön történő kezelése néha fájdalmat okozhat. A jó hír az, hogy egyszerűen megnyit egy PDF-fájlt. Android-eszköze valószínűleg már képes erre, de ha nem, akkor megosztunk néhány lehetőséget.

Először is, jó eséllyel már rendelkezik olyan alkalmazással Android-eszközén, amely képes megnyitni a PDF-eket. Google Drive megtehetik, de az elektronikus könyvolvasók, például a Meggyújt kb.

Ha meg szeretné tudni, van-e olyan alkalmazása, amely képes megnyitni a PDF-eket, csak próbálja meg megtenni. Keresse meg az Android-eszköz fájlkezelőjét és keressen egy PDF fájlt. Minden olyan alkalmazás, amely képes megnyitni a PDF-fájlokat, választásként jelenik meg.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet megtalálni az Androidra letöltött fájlokat

Egyszerűen válassza ki az egyik alkalmazást, és megnyílik a PDF.

válasszon egy pdf alkalmazást

Ismételten, ha még nincs PDF-fájlok megnyitására alkalmas alkalmazás, akkor több közül választhat. A legegyszerűbb az Google PDF Viewer. Ez nem igazán a hagyományos értelemben vett alkalmazás, mivel közvetlenül nem tudja megnyitni. Ez azonban opcióként jelenik meg, amikor megpróbál megnyitni egy PDF-fájlt.

google pdf néző

A Google fájljai egy másik lehetőség. Ez az alkalmazás egy teljes fájlkezelő, beépített képes megnyitni a PDF fájlokat. Miután telepítette a készülékére, opcióként is megjelenik, amikor megpróbál megnyitni egy PDF-fájlt.

fájlokat a google
XDA-fejlesztők

Ne feledje, hogy ezek az alkalmazások csak a PDF-fájlok megtekintését teszik lehetővé. Ha nagyobb teljesítményű PDF eszközre van szüksége, telepítenie kell Adobe Acrobat Reader Androidra, vagy valami hasonlóra.

Source link


3227 Views 0 Ratings Rate it