Pénzkeresés azáltal, hogy hirdetéseivel becsomagolja autóját

Avatar Gadam | 2020.12.09. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Pénzkeresés hirdetéssel az autóra címmel

Fénykép: alfexe (Getty Images)

A „férfinak való eladás” megbélyegzése furcsa Gen-X koncepciónak tűnhet, ha pandémiás pénzválságot érez – tehát ha kevés a pénze és van saját autója, miért ne ragadná meg útját hirdetésekkel, egy extra bank létrehozásának módja?

Az „autócsomagolás” világa

Havonta 100–500 dollárt kereshet hirdetéseinek feltöltésével az autójára, ami nagyban hozzájárulhat az autóval kapcsolatos költségek, például a gáz vagy a biztosítás kompenzálásához. Ez az útmegosztó sofőrök számára is megfelelő módja annak, hogy megcsinálják a pénzt, mivel sok mérföldet megtesznek, és már a volán mögött állnak, miközben dolgoznak.

Ezek a hirdetések matricák vagy matricák formájában jelenhetnek meg az autóján, a lökhárítókon vagy az utasablakon, vagy – drágább hirdetési kampányok esetén – vinil burkolatokként, amelyek teljesen elfedik az autóját (ezért az általánosan használt „autócsomagolás” kifejezés). .

A fizetés attól függően változik, hogy milyen autófóliával áll kapcsolatban partnereivel, valamint hogy hol és mennyit vezet. Valószínűleg több hirdetési kampányt kínál, és több pénzt keres, ha sűrűn lakott területen él vagy vezet, mivel több szemgolyó lesz kitéve az autóján megjelenő hirdetéseknek.

Hogyan kezdjen hozzá?

A kezdéshez tiszta vezetői nyilvántartással és új autóval kell rendelkeznie (általában 2010-ben vagy később). Emellett általában napi 30 mérföldnél is többet kell vezetnie. Ha mindez jól hangzik, jelentkezhet sofőrnek azon maroknyi reklámburkoló cégnél, amely párosítja az illesztőprogramokat márkákkal. A jó hírű vállalatok közé tartozik Carvertise, Nickelytics, és Wrapify (amely országosan elérhető).

Miután a kérelmét elfogadták, a vállalat hirdetési kampányokat kínál (általában egy-hat hónapig tartanak), és intézkedik a hirdetések autójára történő elhelyezéséről. Ráadásul az egész időtartam alatt saját fejlesztésű alkalmazások segítségével követik nyomon és fizetik a futásteljesítményt.

Óvakodjon a csalásoktól

Mind a Jobb üzleti iroda és a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság évek óta folyamatosan figyelmeztette az embereket a gépkocsi-burkolatokra, ezért meg kell győződnie arról, hogy az a társaság, amelynek partnereként tevékenykedik, jogszerű. A csalók olyan embereket céloznak meg, akik vázlatos online hirdetések révén könnyű pénzt keresni. Általában a felajánlott pénz túl jónak tűnik, hogy igaz legyen (azaz havonta több mint 500 dollár), és csábító ígéreteket fognak tenni, a pályázók nagyon kevés kérdésével. Zavaros helyzetben a hamis cégek azonnal elküldik a pályázóknak a forrásokat, de ez nem ok arra, hogy megbízzunk bennük. Per Investopedia:

Az ötlet az, hogy ez az előzetes pénz az autó csomagolásának költségeit fedezi; ez több lesz, mint amire szüksége van, ezért kérjen néhány száz dollárt vissza nekünk, hogy „aktiválhassuk” a programunkban való részvételét. Természetesen, amint később kideríti, a csekkjük visszapattan – így az a pénz, amelyet elküldtél nekik, végül nem visszatérítés, hanem ajándék.

Ne feledje, hogy a törvényes csomagoló cégek semmit sem számítanak fel Önnek előre (egy másik átverés az, ha előzetes „letétet kér”), vagy megköveteli, hogy térítse meg a túlfizetésekért. Teljesen fedezniük kell a telepítési költségeket anélkül, hogy bárki mást kérnének tőled. És ezeknek a csalásoknak nem szabad lebeszélniük attól, hogy azt gondolják, az autócsomagolás nem igazi üzlet – ne felejtsük el elkerülni a pénzfizetést előtt pénzt keresel, és jónak kell lenned.


Source link


14 Views 0 Ratings Rate it