Pillanatképek és játékklipek megosztása az Xbox Series X | S rendszeren

Avatar Gadam | 2020.12.08. 147 Views 0 Likes 0 Ratings

147 Views 0 Ratings Rate it

A Microsoft játék kabalái az Xbox konzolok előtt
Microsoft

A Microsoft hozzáadott egy Megosztás gombot az Xbox Series X és S készülékekhez, amely lehetővé teszi a képernyőképek és játékon belüli videók egyszerű rögzítését. Ezután megoszthatja felvételeit a világ többi részével az Xbox alkalmazáson keresztül – a következő módon.

Használja a Megosztás gombot a rögzítésekhez

A Megosztás gomb az Xbox Series X vagy S vezérlő közepén található, közvetlenül az útmutató eléréséhez használt Xbox gomb alatt. Úgy néz ki, mint egy téglalap, amelynek nyílja felfelé mutat.

Xbox Series X vezérlő (fekete).
Microsoft

A megosztás gomb alapértelmezett viselkedése a következő:

  • Készítsen képernyőképet: Nyomja meg és engedje el egyszer a megosztás gombot.
  • Készítsen videót: Tartsa nyomva a megosztás gombot.
  • Nyissa meg a rögzítési galériát: Koppintson duplán a megosztás gombra.

Amikor valamit elfog, a képernyőn megjelenő értesítés jelenik meg annak megerősítésére. Röviddel ezután újabb értesítést kell látnia arról, hogy a klipje vagy a képernyőképe feltöltésre került az Xbox Live szolgáltatásba, és készen áll a megosztásra.

A rögzítéseket a rögzítési galériában is megtalálja. Ehhez az alkalmazás könyvtárán keresztül vagy a megosztás gomb kétszeri megérintésével érheti el. A rögzítések mindaddig ott maradnak, amíg úgy dönt, hogy törli őket, vagy áthelyezi őket egy másik kötetre.

Megosztás közvetlenül az Xbox alkalmazásból

Töltse le az Xbox alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android és ugyanazokkal a hitelesítő adatokkal jelentkezzen be, mint az Xbox-on. A klipek megtekintéséhez koppintson a „Saját könyvtár”, majd a „Rögzítések” elemre.

Lehet, hogy várnia kell néhány percet, amíg a legfrissebb felvételek megjelennek, az internet sebességétől függően.

Xbox Capture Library

Innen mentheti a rögzítést a mobil eszközére, vagy közvetlenül megoszthatja a Megosztás gombbal. Itt klipeket és képernyőképeket is törölhet, hogy helyet szabadítson fel az Xbox Live galériában.

Összesen 10 GB értékű rögzítés tölthető fel az Xbox Live szolgáltatásba. Minden, ami nem kap megtekintést (beleértve Önt is), 30 nap múlva törlődik.

Forza Horizon 4 rögzítve az Xbox X sorozaton

Ha inkább letiltja az automatikus feltöltést, akkor az Xbox gomb megnyomásával megnyithatja az útmutatót. Válassza a Profil és rendszer> Beállítások> Beállítások> Rögzítés és megosztás lehetőséget, majd kapcsolja ki az „Automatikus feltöltés” ​​lehetőséget.

Testreszabhatja a Megosztás gombot és a rögzítés minőségét

Ha akarja, akkor is áttérhet a Megosztás gombra, hogy kissé eltérően működjön a konzol beállításaiban. Ehhez csak nyomja meg az Xbox gombot az útmutató megnyitásához. Válassza a „Profil és rendszer”, majd a „Beállítások” lehetőséget. Itt csak válassza a Beállítások> Rögzítés és megosztás lehetőséget.

Választhatja a rögzítések teljes letiltását, megadhatja a klip hosszát, és kiválaszthatja, hogy automatikusan feltöltse-e. A „Játékklip felbontása” alatt megadhatja azt is, hogy a klipeket magas dinamikus tartományba (HDR) vagy normál SDR-be szeretné-e menteni.

Válassza a „Button Mapping” lehetőséget a vezérlő működésének megváltoztatásához, amikor megnyomja a Megosztás gombot.

Xbox Capture beállítások

Nincs megosztási gomb? Használja inkább az Xbox gombot

Az Xbox One korszak vezérlőinek nincs külön megosztási gombja, de fenntartják teljes kompatibilitás az Xbox Series X és S készülékekkel. A régebbi vezérlőkkel képernyőképek és felvételek készítéséhez nyomja meg az Xbox gombot, majd az Arc gombok egyikével mentse el a videót vagy a képernyőképet.

Nyomja meg az Xbox gombot abban a pillanatban, amikor képernyőképet vagy klipet szeretne készíteni játék közben. Ezután nyomja meg az Y gombot egy képernyőkép rögzítéséhez, vagy az X gombot a videó rögzítéséhez. Csak egy extra gombnyomásra van szükség egy régebbi vezérlőn.

Arra gondol, hogy új tévét szerezzen az új Xbox-jához? Ha igen, feltétlenül olvassa el tippjeinket mire kell figyelni, ha játékhoz tévét vásárol.
Source link


147 Views 0 Ratings Rate it