Ragadjon meg egy Google Nest Mini-t mindössze 25 dollárért ezzel az ajánlattal a legjobb vásárlási lehetőséggel – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

A Google Nest Mini szén, ég és korall színben
Google

A Best Buy eladása a Google Nest Mini (2. generáció) Az intelligens hangszórók egyike a könyveknek. Mindössze 24,99 dollárt tesznek ki, ami 25 dollár engedmény a normál 49,99 dolláros ártól. faszén, ég, korall vagy kréta színben. A hangszórók képesek zenét lejátszani, és lehetővé teszik a Google Asszisztenshez való csatlakozást, csupán a „Hey Google” kimondásával.

A Nest Minik zenehallgatásra készültek, erős basszusgitárral, és sokféle népszerűvel működnek együtt zenei streaming szolgáltatások mint a Spotify, a Pandora és a YouTube Music. Használhatja őket például emlékeztetők beállítására, hírek meghallgatására, a közelgő naptáresemények áttekintésére és személyre szabott ingázási időkre.

A Nest Mini hangszórót használhatja a csatlakoztatott intelligens otthoni eszközök vezérléséhez is. Egy egyszerű paranccsal beállíthatja a termosztátot, lejátszhat egy videót a tévéjén, tompíthatja a fényeket és így tovább. Tökéletes asszisztens a ház körül, amikor a keze tele van.
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it