Rakott ajándék íjak

Avatar Gadam | 2020.12.25. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ebben az évben mindannyian keressük a módját annak, hogy az ünnepek különlegesnek érezzék magukat, és hogy ez azt jelenti-e, hogy a fát a szokásosnál kissé hamarabb helyezzük el, vagy extra ravaszságot kapunk ajándékcsomagolással, mindannyian mellette vagyunk. Társunk volt fiú testvér hogy hozzon létre néhány szép íjat a P-Touch Embellish ELITE, és az ajándékozás jegyében kedvenc kézműves tárgyainkat és könyveinket a szomszédságunkban lévő helyi tűzoltóknak is felajánljuk. Abban az esetben, ha érdekelne ugyanez, néhány tippet összeállítottunk az ajándékok adományozásához a környéken.

Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap

Tippek a karitatív ajándékozáshoz:

  • Ha nem biztos abban, hogy hol kezdje, tartsa azt helyi szinten, és adjon oda közvetlenül a közösségben lévő szervezeteknek. Számos városban a tűzoltóság, a rendőrség és más közszolgálati szervezetek megkönnyítik az étkezést és a játékokat az ünnepek alatt.
  • Ellenőrizze még egyszer, hogy az adományozni kívánt szervezet elfogadja-e az idei fizikai ajándékok leadását. A Covid-19 biztonsági óvintézkedései miatt előnyben részesülhetnek a pénzbeli vagy postai úton elküldött adományok.
  • Mindig ellenőrizze a jótékonysági szervezet által biztosított szabályokat és irányelveket – sokan követelik, hogy az adományozott ajándékok legyenek kibontva. Ha becsomagolt ajándékokat szeretne adományozni, keressen olyan szervezeteket, amelyek lehetővé teszik egy adott gyermek vagy család vásárlását – az ilyen típusú szervezetek nagyobb valószínűséggel fogadnak el becsomagolt ajándékokat.
  • Kezdje korán! Ellenőrizze, hogy be tudja-e kapni az adományt a szervezet határideje előtt – ezek decemberben hamarabb bekövetkezhetnek, mint várnánk (főleg ebben az évben). Ha elmulasztotta a játékadományozás határidejét, ne aggódjon – fontolja meg inkább az egész évre igényt tartó szervezeteknek történő adakozást (az élelmiszerbankok remek alternatívát jelentenek).
Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap

A mai mesterséghez a Brother P-Touch Embellish ELITE segítségével testreszabott szaténszalagot hozunk létre – választhat a Brother szimbólumkönyvtárából, vagy saját számítógépes szöveget írhat a számítógépére telepített betűtípusokkal (teljes játékváltó!). Ehhez a barkácsolt, hajtogatott íjhoz egyszerűen hópehely motívumot nyomtattunk Testvér menta és arany szatén szalagja. Zöld bársonyszalaggal rétegeztük, hogy létrehozzunk egy különlegesen különleges ajándéktetőt – ez nagyszerű módja annak, hogy valaki tudassa veled, hogy gondolsz rájuk ebben a szezonban, akár személyesen, akár postán adsz ajándékot. (PS Ha kártyára van szüksége, a Testvér Kreatív Központ borított-e ingyenes nyomtatható anyagokkal mint ez). Fogja meg a forró ragasztópisztolyt, és készítsünk kézműves munkát!

Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap

Szükséges anyagok: Brother P-Touch Embellish ELITE, 0,47 hüvelykes, különböző színű szalagkazetta, 1 hüvelykes bársonyszalag (1 udvar), vonalzó, vas, forró ragasztópisztoly, kartonpapír, olló

1. LÉPÉS: A Brother P-Touch Embellish ELITE segítségével testreszabott 36 hüvelykes szalagot nyomtathat.

2. LÉPÉS: Melegítsen egy vasat közepes hőmérsékletre – arra használhatja, hogy meghatározott időközönként redőket hozzon létre a szalagokban. Minden hajtásnál ügyeljen arra, hogy a jobb oldalakat helyezze össze. Néhány bársony érzékeny lehet, ezért kerülje a szalag túl sok vasalását az összehajtott részen túl. A szalag egyik végéből mérve (és ezt követően az előző gyűrődéstől) hajtogassa és nyomja meg a szalagot a következő időközönként: 6 hüvelyk, 6 hüvelyk, 4 hüvelyk, 3 hüvelyk, 4 hüvelyk, 6 hüvelyk, 6 hüvelyk.

3. LÉPÉS: Egyszerre egy hajtással dolgozzon, rögzítse a testreszabott szalagot a bársony jobb oldalára egy kis forró ragasztóval, minden egyes préselt ráncban. Azonnal hajtsa újra a szalagot, hogy gyűrött maradjon. Ügyeljen arra, hogy hagyjon egy kis lazaságot a testreszabott szalagban, hogy az íj teljes összeszerelése után simán feküdhessen a bársonynak.

4. LÉPÉS: Az íj alsó rétegeit ragassza a karton törmelékéhez, az ábra szerint.

5. LÉPÉS: Ragassza az íj fennmaradó rétegeit az ábra szerint, kis mennyiségű forró ragasztóval a gyűrött széleken.

6. LÉPÉS: Szükség esetén vágja le az íj farkát, és forró ragasztóval vagy dupla ragasztószalaggal ragaszkodjon az ajándékdobozhoz.

Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap
Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap
Rakott ajándék íjak |  Oh boldog nap

A bejegyzést a testvér szponzorálja.[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it