Régimódi koktél recept | SimplyRecipes.com

Avatar Gadam | 2020.12.24. 74 Views 0 Likes 0 Ratings

74 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Mit mondott a divatos koktél a klasszikus koktélhoz? – Örülök, hogy régimódi vagy. És … köszönöm, emberek, ennyi az egész este!

Még akkor is, ha nem tud semmit a koktélokról, valószínű, hogy legalább hallott egy régimódiról. Mindössze négy összetevőből – whisky, cukor, Angostura keserű és opcionális (de ajánlott) narancshéj vagy Luxardo cseresznye köret – készült az Old Fashioned más koktélosokkal, például Manhattan, Negroniés a Sazerac.

Szuper egyszerűen elkészíthető, ahogy a fő összetevő kiemelésére tervezett koktélhoz illik – whisky!

Videó! Hogyan készítsünk egy régimódi koktélt

A LEGJOBB WHISKI ÖREG DIVATOLTAKNAK

A legjobb whisky egy régimódi számára… a whisky, amit szeretsz! Számos elismert mixológus és koktélrajongó vélekedett arról, hogy rozsot vagy bourbon-t érdemes használni, de őszintén szólva bármelyiket is használhatja. Melyik tetszik jobban? Ott – ez a whisky egy régimódi számára!

Szeretem ezt a bourbonos italt. Legutóbb a Buffalo Trace-t használtam, de más középkategóriás bourbonok, mint a Maker’s Mark, a Bulleit vagy a Knob Creek, mind kiváló választások lennének.

CUKORKOCKA VAGY EGYSZERŰ SZIRUP?

A régimódi puristák szerint az a helyes tennivaló, ha egy cukorkockát elrontunk a keserű italokkal (és akár egy kis szódabikarbónával vagy vízzel) a sziklaüveg aljában. A nem puristák, akárcsak én, ezt szépnek tartják, de a cukor soha nem oldódik így teljesen fel. Vagy gyenge a zavaró képességem (teljesen lehetséges), vagy lehet más módszer is.

Támogatom az egyszerű szirup használatát egy régimódi számára, mert könnyű és kényelmes. Így készítheti el.

Régimódi koktél alapanyagok

HA KÍSÉRLETT szeretne, próbálja ki a különböző keserűket

Angostura keserű hagyományosan régimódi. (Szórakoztató tény: Nyilvánvalóan az Angostura keserű olyan, mint a Coca Cola, ebben a földön csak öt ember ismeri a receptet, amely állítólag több mint 40 különböző gyógynövényből és fűszerből áll! Lehet, hogy ez igaz, de leginkább szerecsendió illatot érzek azonnal.)

Nem tévedhet az Angostura keserűvel, de ha télen vagy az ünnepek környékén egy régimódi divatot készít, akkor ajánlom néhány kötőjel használatát Díj testvérek régimódi keserű helyette. Így sokkal több fahéj és szegfűszeg jut az orrára, mint egy téli ünnep egy üvegben.

TÖBB WHISKI KOKTÉL, HOGY Élvezze EZT A TÉLT:

Frissítve 2020. december 23 .: Hozzáadtunk egy új videót, amely segít a valaha volt legjobb vágású koktél elkészítésében. Élvezd!

[ad_2]
Source link


74 Views 0 Ratings Rate it