Remodelaholic | Tároló előrehaladása

Avatar Gadam | 2020.12.15. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

Nézze meg, hogyan néz ki az alagsori raktárunk most, amikor telepítettük a mennyezeti lámpákat és a gipszkartont, valamint nézze meg kedvenc sima gipszkarton textúránk technikáját.

Lásd az összes Az 1960-as évek alagsora átalakítja a vlogokat és a projekteket.

Az alagsori raktár frissítései

A legutóbbi videónk óta kb új szilárd magú ajtóink felszerelése, nagy előrelépést tettünk az alagsori raktárunkban!

Ne felejtsd el feliratkozott csatornánkra így elsőként láthatja az új vlog frissítéseket.

Alagsori tároló világítás

A mi alacsony hézagú LED mennyezeti lámpák az amúgy is alacsony mennyezetbe vannak felszerelve, és jól néznek ki.

Lehet, hogy telepítenék még pár lámpát (mivel azok így vannak könnyen telepíthető!) és szeretnék dimmer kapcsolóra is frissíteni.

Gipszkarton és ajtók

A gipszkarton fel van festve. Telepítettem még egy ajtót, és felszerelek egy másik zsebajtót a gépészeti helyiségbe is.

Lát hogyan kell itt felszerelni a zsebajtót és néhány extra DIY zsebajtó tippek (és videó) itt.

Alagsori raktár padló

A csempét akkor telepítettük, amikor a cserép-telepítőnk más projekteken is dolgozott – rejtve és védve van maradj a nagy leleplezésen később ?

Elektromos frissítések

Ahogy a videóból is látszik, rengeteg kábel és vezeték érkezik ebbe a helyiségbe, így, ahogy egy sasszemű olvasó észrevette, frissítettük az elektromos panelünket is (és a lépcső felől a raktárba helyeztük).

Egy család elektromos szükségletei * sokkal * mások, mint az 1960-as években, amikor a ház épült, így ez a biztonság és a funkcionalitás szempontjából nagyon szükséges frissítés volt!

Sima fal gipszkarton textúra

A videó megmutatja, milyen sima a gipszkarton ebben a tárolóban. Nem úgy néz ki, mintha sok lenne … ami a lényeg!

Fokozatosan frissítettük az emeleti falakat (mint itt megmutattuk beépített fürdőszobánkkal) a falak simításához és a kedvenc, egyenesen kapható fehér festékünkhöz.

Valahogy láthatja (vagy inkább nem látja) a fal textúráját itt, ahol megmutattuk fő hálószoba átalakítása.

A fal textúráinak simítása az egyik apró tulajdonság, amelyet nagyon szeretünk egy régebbi ház korszerűbbé tételében. A részletek változtatnak!

Az alagsori raktár jövőbeli tervei

Még mindig kitaláljuk, hogy pontosan hogyan szeretnénk és szükségünk lenne a tároló működésére. Telepíthetünk néhány szekrényszakaszt, vagy elkészíthetünk egy asztalt egy csomagoló állomás számára (talán mint ez), vagy adjon hozzá egy kis ételtároló és készülékteret … vagy mindhárom!

Lásd az összes alagsori frissítések itt és nézze meg többet a mi Az 1960-as évek rambler frissítései:

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Szeretjük meghallgatni Remodelaholics társait, ezért tudassa velünk, mi tetszik ebben, és hagyjon kérdéseket az alábbiakban a megjegyzésekben. Ha betartott egy oktatóanyagot, vagy inspirált valamit, amit itt látott, szívesen látnánk képeket! Küldjön képeket itt vagy továbbküldve minket Facebook.

Ról ről Cass