Repüljön világszerte VR-ben a Microsoft legújabb „Flight Simulator” frissítésével – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.22. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

Több repülőgép repül a
Microsoft

A Microsoft legújabb Repülés szimulátor a szépség diadala a Bing-térképek használatának és a valós idejű időjárási viszonyoknak köszönhetően. Tavaly júliusban a cég megígérte a virtuális valóság (VR) mód de azt mondta, hogy csak a HP VR fejhallgatókhoz kerül. Most, hogy virtuális valóság frissítés itt van, és jó hír: a legtöbb VR fejhallgatóval működik. De ahhoz, hogy lépést tudjon tartani, szüksége lesz egy erős játék PC-re.

A virtuális valóság frissítése ingyenes, és a korai ígéretek ellenére számos VR-fejhallgatóval működik, beleértve a Windows Mixed Reality fejhallgatókat, a HTC Vive-ot, az Oculus Rift-et és az Oculus Quest-et (Link-kábellel). Ez még nem is teljes lista; szinte minden OpenXR-kompatibilis PC-s fülhallgatónak működnie kell.

De, a VR fejhallgató természetesen nem elég. A játék futtatásához nagy teljesítményű számítógépre lesz szükség. A Microsoft azt mondta, hogy a VR Beta ideje alatt legalább egy i5-8400 vagy Ryzen 5 1500X és GTX 1080 grafikus kártya szükséges. És ez a kiindulópont.

Természetesen, hogy teljes legyen a repülőgéppel való érzés, a következőre kell törekednie: A „Hands-On Stick And Throttle” (HOTAS) beállítás vagy legalább egy rúd. A Microsoft keményen dolgozik egy fantasztikus megjelenésű játékért, és még jobb megjelenésűvé teszi a frissítéseket javítsa a Bing Map bejegyzéseit, és adjon további textúrákat több területhez.

Ennek érdekében nem csak a virtuális valóság hozzáadása jár a legújabb frissítéssel. Míg Repülés szimulátor már tükrözött néhány valós időjárási körülményt, nem számolt minden lehetőséggel. Ha olyan területen repül, amely esős vagy viharos a való életben, a játék esőt és mennydörgést is ad. De nem a téli és a jeges körülményeket szimulálta. Most ez megváltozik, és havat, jeget és még sok minden mást kaphat. Természetesen, ha inkább a sima repülést szeretné, kikapcsolhatja a valós idejű időjárást.

A VR és a téli időjárás-frissítés Repülés szimulátor most megjelent, és letöltheti Gőz és a Microsoft Store. A Game Pass tulajdonosai valószínűleg ezt szeretnék választani, mivel PC-hez vagy Ultimate-előfizetéshez ingyenesen járnak.

Forrás: Microsoft keresztül UploadVR
Source link


43 Views 0 Ratings Rate it