Rózsaszín Pampas fűkoszorúk

Avatar Gadam | 2020.12.21. 96 Views 0 Likes 0 Ratings

96 Views 0 Ratings Rate it

A Pampas fű az elmúlt néhány évben mindenütt termett, de tudta-e, hogy van egy faux változat, amely többféle színben kapható? Tökéletes stand-in a fenyő ágak számára, amikor az ünnepi kézművességről van szó, és bónusz: nincs nedv. Ebben az évben a Fiskarsszal közösen készítettük ezeket a habos rózsaszínű koszorúkat, és mindenképp adj egy kis szórakozást, függetlenül attól, hogy néhányat készít a következő szintű terítékhez, vagy csak egyet a palásthoz. Az alábbi teljes utasítások ÉS NE hagyja ki különleges ajánlatunkat GIVEAWAY!

Ezeknek a kisebb méretű koszorúknak a elkészítéséhez szükség van egy kis dekonstrukcióra, hogy a nagyobb pampas szárakat a projekthez szükséges kisebb lepkékre bontsák. Bármilyen művirággal dolgozva valószínűleg sokféle anyaggal találkozhat – bármi a nehéz nyomtávú huzaltól a papíron, műanyagon vagy szöveten át, és így hasznos drótvágók és egy kéznél egy éles olló.

Miután elkészült az alapkoszorú, drótozhat bármilyen dekoratív ékezetet. Készítettünk magyalrugókat úgy, hogy krepp papírból részletes formákat vágtunk (apró olló meglepően nélkülözhetetlenek ehhez!). A mini üveggömbdíszek teszik a tökéletes „bogyót” (néhány kedvenc itt és itt) – minden évben felveszek egy-két dobozt mini díszből, amelyet kézműves készítéshez, ajándékcsomagoláshoz és díszítéshez használhatok.

Szükséges anyagok: 6 ”-es sárgaréz gyűrű, műpampás fű (1-2 apró szár koszorúnként), virágdrót, ragasztó, krepp papír, szalag, mini díszek, magyal sablon, precíziós huzalvágók, részlet olló

1. LÉPÉS: Dekonstruálja a faux pampas frondot drótvágókkal az egyes frondok elválasztására.

2. LÉPÉS: A lepel alját rögzítse virágos huzallal a gyűrűzéshez, és kétszer tekerje körbe a sárgaréz gyűrűt.

3. LÉPÉS: Ismételje meg a 2. lépést, körbejárva a gyűrűt. Addig folytassa, amíg a koszorú elkészült. A feszültségnek meg kell tartania a töredékeket a helyén, de a nagyobb biztonság érdekében szükség esetén időközönként további virághuzalt is hozzáadhat.

4. LÉPÉS: Vágjon magyal levélfeleket krepp papírból, apró ollóval. Használja a sablon biztosított (vagy szabadkézi vágás). A legreálisabb hatás érdekében vágja le a leveleket úgy, hogy a krepp papír szemcséje 45 fokos szöget zárjon be a levél egyenes széléhez (közepéhez) képest.

5. LÉPÉS: Vágjon rövid hosszúságú virágdrótot, és krepp papírlap feleket ragasszon össze, a virágdrót végét az egyes darabok közé szorítva. Ismételje meg a huzal hosszának ellentétes végén.

6. LÉPÉS: A rögzítéshez tekerje a kettős végű magyallevelet a koszorú köré. Csavarjon egy további vezetékes levelet, ha kívánja. Vágjon hosszú bársonyszalagot, és fonjon egy mini díszt a szalag felénél. Kösse ezt a koszorú köré egy egyszerű csomóval, elrejtse a virágdrótot.

PS GIVEAWAY-t csinálunk a Fiskarsszal annak érdekében, hogy felkészülhessen minden ünnepi kézművességre! Irány át @Oh boldog nap további részletekért.

Ezt a bejegyzést a Fiskars szponzorálja.
Source link


96 Views 0 Ratings Rate it