„Staged” a tökéletes időpazarló vígjáték – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.19. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

David Tennant és Michael Sheen egymás mellett állnak az ajtóban.
Végtelen Hill filmek

Több száz csatorna és több tucat streaming szolgáltatás ellenére is nehéz találni valami új nézhetőt. Gyakran a legnagyobb probléma a befektetés. Órákon át tartó, sok évszakos műsorokat nehéz felvenni. És ez teszi Rendezett, David Tennant és Michael Sheen mellett, a tökéletes nézhető show. Rövid, vidám és tiszteletben tartja az idejét.

Rendezett időnként kissé otthon közelében érhet, de főleg jó értelemben. Michael Sheen és David Tennant főszereplői, amikor dramatizált változatként próbálják átélni a globális járványt. A történet éppen akkor kezdődik, amikor a leállítás életbe lép.

Ez a leállítás megsemmisíti azt a játékot, amellyel próbára készültek, Hat karakter szerző keresés közben. A rendező, Simon Evans (aki ismét önmagának egy jellemváltozatát játssza) megtört, és a színdarabnak állítólag ez volt a nagy törés. Tehát őrült ötlettel áll elő: próbázzon az interneten keresztül.

A beállítás egyszerű, de kiváló munkát végez annak megragadásában, hogy éreztük mindannyian márciusban, amikor a világ leállt. Tennant és Sheen hagyta, hogy a haj vadon nőjön, és gyakran nem képesek átöltözni. Az unalom és a stressz akkor kezdődött, amikor Tennant és felesége (akit tényleges felesége, Georgia Tennant alakít) megpróbálják segíteni gyermekeiket a távoktatásban és az egész nap köze megtalálásában.

Lassan átveszi az őrültség és a frusztráció, amikor megpróbálnak beérni az új technológiával és a valódi emberi kapcsolat hiányával. Sheen és Tennant verekednek, verekednek és zöldfülűek Evans nem tudja, hogyan kell kezelni két, az életnél nagyobb színészt, akik petülős gyerekekké válnak. Az egész darab szétesik, még mielőtt befejezhetnék az első jelenet elolvasását.

És ez még a csavarok megjelenése előtt van, mint egy nagy nevű színész meglepetése, aki továbbadta a darabot, és most vissza akar térni, nem tudva, hogy már kicserélték. Maga a történet nem bonyolult, és ha valami életet megváltoztató dolgot keres, akkor itt nem kapja meg.

Michael Sheen és David Tennant nézegetnek egy üvegablakon.
Végtelen Hill filmek

De amit kapsz, az a kémia, amely működik, még a „Zoom” felett is. Ha David Tennant és Michael Sheen-t nézted be Jó Omens, már tudod, hogy a kettő végtelenül élvezetes módon játszhat egymással. Ugyanez az energia visszatér, bár még meghittebben és kínosabban, köszönhetően a szórakozásnak, amellyel menet közben megtanulhatja a videohívások etikettjét.

Mindenki részt vesz egy-egy nevetésben, amikor a nevetségesség új szintjét érik el. És ez az a fajta „megőrült ember”, amelyet 2019-ben nem hittél volna, de 2020-ban tökéletesen otthon érzi magát. Gyakrabban fogsz kapcsolatba lépni, mint nem.

És a műsor nem fél komor hangokat is elütni, itt-ott néhány csavarral, amelyeken Michael Sheen nyitva tartja a szívedet, amikor könnyekkel küzd. De ne aggódj, ez egy olyan műsor, amely soha nem veszi túl komolyan magát. Figyelje a húsvéti tojásokat az egyes részek elején. A kreditek úgy módosulnak, hogy megfeleljenek az előző epizód elválasztó szavainak, amint a szereplők azon küzdenek, hogy kinek kell először számláznia a darabban.

David Tennant és Michael Sheen külön udvarban.
Végtelen Hill filmek

Rendezett csak hat epizód, és minden epizód fél óra vagy kevesebb. De ez talán a show egyik legjobb része. Nem haladja meg az üdvözlést, nem rontja el a pontokat, és nem is kér túl sokat tőled. Tökéletes show, ahol még nem áll készen az ágyra, de nem akar túl sokáig fent maradni.

És jó hír, hogy a második évad már úton van. Ami helyesnek tűnik, mert ha a világjárvány egyhamar nem szűnik meg, akkor a frusztrációból egy kicsit több élvezetet is elérhetünk.

Nézheted Rendezett a Hulu-n, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, vagy a Netflix-en, az Egyesült Királyságban és más országokban.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it