Stíluscserkészet: Vol. 29. | Saját stílusomban

Avatar admin | 2021.02.09. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Super Bowl vasárnap van. Köszönöm, hogy meglátogatta a heti ötlet-, tipp- és inspirációs gyűjteményemet, amelyet felhívok Stíluscserkészet.

Figyelni fogja a játékot?

Abból, amit olvastam, ez egy sokkal alacsonyabb kulcsú szuper tál lesz. Ed és én otthonról nézzük, valószínűleg olvasni fogok, amíg be van kapcsolva, időről időre felnézünk a könyvemből, hogy megnézzük, mi történik. És veled mi van? Meg fog nézni, vagy valami különlegességet fog csinálni, hogy rágcsálja?

Nem terveztem előre, mit szolgáljak fel, amíg nézzük. Meg kell keresnem „Superbowl étel kettőnek” ötleteket, hátha fel tudok verni valami különlegeset Ednek és nekem enni, miközben nézzük a játékot. Bármi is legyen a vasárnap estéd, remélem, hogy élvezetes lesz.

Mi volt a blogon az elmúlt héten:

Inspiráló dolgok és kreatív ötletek, amelyeket a héten online találtam

Gil Schafer által tervezett konyha otthon
Gil Schafer, tájépítész tervezése: Mohr & Seredin és fotózás: Eric Piasecki

Díszítés

Teljesen izgatott voltam, amikor csak elolvastam a szavakat …Maine partján.”Ez egy figyelemre méltó otthon kívül és belül egyaránt.

Szeretne módot adni a sima belső ajtók stílusának növelésére? Ez a könnyű ötlet csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz nekik.

Ez bútor átalakítása. Annyira jó!

A kis konyha színes átalakítást kap.

Csak a helyem van hajlítsa meg ezt. Gondolkodni fog a barkácsolás módján.

Készítés

Kihangosító táskafajta lány vagyok. Mikor Láttam ezt, Szerettem. Készíteni fogok egyet a mobiltelefonom, a kulcsaim, a rúzsom és a hitelkártyám megtartására, amikor kint vagyok.

Én is készítek egy ezekből kevés. Okosabb módja annak, hogy ne csak pénzt takarítson meg otthonának takarításakor, hanem a környezetre is.

Tudja, hogy élvezem a tárgyak újrafelhasználását – például abrosz használatával függönyök vagy székpárnák készítéséhez. Szeretném, ha rendelkeznék varrási készségekkel ahhoz, hogy abroszból valamit készítsek olyan stílusos, mint ez a blogger megtette.

Életmód

Ha tetszett A Dig tovább Netflix, íme néhány érdekes tény a történetről, a megtaláltakról és a főszereplőkről.

Ed és én figyelünk Longmire tovább Netflix. Ed elolvasott néhány könyvet, és meg akarta nézni a sorozatot. Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog. Tévedtem. Teljesen élvezem.

Okos tanácsok megnézni, hogyan javulhat az életed kevesebbel – ez nem csak az anyagi javak.

Láttad ez az új műsor még a Magnólia Hálózaton? Érdemes regisztrálni a Discovery + programra, hogy lássuk?

Szökésre van szüksége? Tekintsünk néhányat ezek közül elszigetelten rövid távú bérleti díjak az Egyesült Államokban, ahol elkerülheti a tömegeket, és néhány napig megnézheti a víz, a hegy vagy a pásztor nézeteit.

Ez szuper puha nyak nyakkendős pulóver . Tetszik az is, hogy hátul kissé hosszabb.

Végül, de nem utolsó sorban. Ezt hagyom neked … a hét kedvenc lelete. Smart azt tanácsolja Kókuszdió nál nél A koronás kecske készült ebből a grafikából egy másik otthoni blog blogger segítségével – Stacy Risenmay írt…

Ha tetszik ezeknek a bejegyzéseknek – megtalálhatja a múltat Stíluscserkészet hozzászólások itt.

Még egy dolog: Ha utoléri azokat a blogbejegyzéseket, amelyek esetleg hiányoztak, mindenképpen feliratkozni e-mailben megkapom a legfrissebb bejegyzéseimet, hogy naprakész legyek minden, ami itt történik a blogon, és egyebekkel.

Élvezze vasárnapját. 🙂


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok