Stíluscserkészet: Vol. 37 | Saját stílusomban

Avatar admin | 2021.04.04. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Köszönjük, hogy meglátogatta a Stíluscserkészet e heti boldog húsvéti kiadását. Vasárnapi bejegyzésem, ahol megosztom az életem folyamatait és azokat a véletlenszerű dolgokat, amelyek lekötötték a figyelmemet, vagy inspiráltak, és amelyeket online találtam.

A múlt héten 80 fok volt. Tegnap 50 volt, és ma reggel arra ébredtünk, hogy 28 fokot köszöntünk.

Hová tűnt a Tavasz?

Néhány növényt be kellett fednünk a hidegcsattanás előkészítése céljából. Remélhetőleg a rügyek túl fogják élni a hideget. Szegény hortenziaim!

Van egy házamnyi családom a hétvégén 🙂 Mindannyian oltást kaptunk, és könnyebben érezzük magunkat az összejövetelen.

Készítettem egy nagy adag mindenki kedvenc húsvéti csemegéjét – Pasztell popcorn torta hűvös, de napsütéses délutáni kajakozáshoz. Nekem volt néhány Energiagolyók hogy néhány hete feltettem a receptet.

Az ünnepi hétvége hátralévő részében csak élvezni fogom, hogy együtt lógjak a családdal, hogy megünnepeljük húsvétot.

Tetszik a fenti fotó virágai? Ha Charlottesville, Va környékén élsz, érdemes megnézned, Tavaszi patak virágzik.

A lányom, Mandy barátja, Susanna kezdte a vágott virág farm szülője földjén, miután évekig más népek gazdaságában dolgozott. Mandy a CSA tagja, ahol az év elején fizetett egy összeget, és most őszig minden héten friss virágokat kap. A fotón szereplő virágok az első adag részét képezik.

Amit hiányolhatott az elmúlt héten:

Jean Stoffer Design

Ez egy szép, derűs és nyugodt otthon.

Csípős út átalakítása egy unalmas irodai chair.

Kémkedek barkácsolni

Trend riasztás – csapsínek visszatérnek. Könnyen elkészíthetők, és remek módja a karámolásnak és a dolgok rendezésének. Ez a bejegyzés könnyen követhető oktatóanyaggal rendelkezik.

Eszik

Szereted a citrommal ízesíteni az ételedet? én csináltam citrommal és működik! És megpróbálta ezt használni sárgarépához. És ezt is a maradék tárolására paradicsom szósz.

A történelem mögött Húsvéti cukorka.

Kert

Hogyan építsük fel a emelt ágyas ültetők.

Szórakozás és érdekes

A szórakoztató olvasmány minden lányos anyukának.

Emlékszem, amikor tizenéves voltam az 1970-es évek elején, amikor a horoszkóp hatalmas dolog volt. Nézze meg, mit mond a tiéd Április.

Érdemes hallgatni az 1 percet – Ez annyira megható. Mosolyogj méltóan !!! Két szomszéd együtt játszott egy duettet a lakásuk falain keresztül, és a történet mögötte olyan, annyira édes. Azt javaslom, hogy a percig tartó klipet teljes egészében nézze meg. Megéri!

Amit most vettem

Madarak szeme kilátás a konyhai asztalterítésre, driftwood szürke, fehér és zöld színben.

A Pottery Barn vízjácint kerek alátéteket egész évben használom. A szettemet egy templomban turkáltam néhány dollárért. Általában darabonként 16 dollár. Itt van egy leütés Darabonként 5,00 USD.

Minden nap használnom kell a fényvédőt csak ezt rendelte így kipróbálhatom, melyik formula működik, érződik és néz ki a legjobban a bőrömön.

Miután a tempók visszatérnek a tavaszhoz, vettem ez a ruha szürkében és ez Fuschiában viselni, amikor kint vagyok és kb.

Vettem egy Instant Pot. Még soha nem használtam ilyet, de az olvasó után Mary S. elmondta, hogy milyen könnyű elkészíteni egy adag babot só nélkül, eladta, amikor megszereztem. Ha Instant Pot-ot használ, és van tippje a használatával kapcsolatban, kérem, tudassa velem.

Remélem, nagyon boldog húsvétotok lesz

Ha tetszik ezeknek a bejegyzéseknek – megtalálhatja a múltat Stíluscserkészet hozzászólások itt.

És… Ha utoléri azokat a blogbejegyzéseket, amelyek esetleg hiányoztak, mindenképpen feliratkozni e-mailben megkapom a legfrissebb bejegyzéseimet, hogy naprakész legyek mindazzal, ami itt történik a blogon és még sok minden mást.

A blogon hamarosan megosztom, hogyan adtam hozzá a tavaszt a nappalimhoz, adtam egy frissítőt az ágyamnak és valamit, amit a dohányzóasztalomhoz készítettem, ami forog.

Mint mindig, nagyon köszönöm az olvasást. XO

Van egy mesés hétvége és egy hét előttünk.

XO

Diane
Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok