Szereted a kézzel készített termékeket? Szerezzen be egy GlobeIn előfizetési dobozt!

Avatar Gadam | 2020.12.18. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ez egy szponzorált bejegyzés, amelyet a (z) nevében írtam .

Crafterként sok barkácsolási projektünkkel szeretem megtölteni az otthonomat. De szeretek más kézműveseket is támogatni a világ minden tájáról! Ha otthonában valami kézzel készül, akkor tudja, hogy valaki beleteszi a szívét és lelkét. És azt is tudja, hogy közvetlenül támogatja valaki szenvedélyét és megélhetését. Tehát amikor a GlobeIn megkeresett tőlem kézműves gyártmányú termékeiket és előfizetői dobozaikat, azonnal bekötöttem!

Először is, az összes termék, amit kaptam, olyan gyönyörű. Másodszor pedig adtak egy kedvezménykódot, hogy megosszam veled!

Ha még nem hallottál a GlobeIn-ről, a világ minden tájáról származó szervezetekkel együttműködve egyedi, kézzel készített termékeket kínálnak kreatív személyektől. Minden egyes GlobeIn előfizetéses doboz egy téma köré rendeződik (például a „hangulatos doboz” vagy a „boho doboz”). És csak havi 40 dollárért 70–150 dollár értékben kaphat ritka, kézművesek által készített termékeket! Ez olyan nagy érték. És nincs bezárva, ezért bármikor kihagyhat egy hónapot, ha akar.

Továbbá, mivel sokan nem utazunk egyhamar, a GlobeIn előfizetési doboza remek módja annak, hogy otthonosan tapasztalhassák meg a különböző kultúrákat és országokat. A kézzel készített tárgyakat öt kézművestől kaptam négy különböző országból, beleértve Indiát, Bangladeset, Kenyát és Vietnamot. Szeretem, hogy minden doboz tartalmaz egy brosúrát, így elolvashatja a kézművesek személyes történeteit, és megnézheti, hogy kit támogat vásárlása!

Amint az alábbi fotóimon is látható, a GlobeIn-től kapott termékek: reggeli tálca, kosár tál, kávéskanál, fűszeres tál és bögre. Ezeket a termékeket minden nap használhatom. És szórakoztatásra is használhatom őket, ha néhány vendégem van egy kávéra!

Oké, most az izgalmas rész – a kedvezmény kódom!

Mivel szerintem ezek a gondozott előfizetési dobozok olyan csodálatosak és olyan kedves módszerek a kézművesek támogatására és a helyi közösségek megerősítésére, megteheti 3 hónapos vagy annál hosszabb előfizetés esetén.

Ez azt jelenti, hogy ha 3 hónapos előfizetéssel jár 38 dollár / hó (összesen 114 dollár) áron, akkor az első doboz csak 19 dollár lesz! Vagy ennél kevesebbért is választhat 6 vagy 12 hónapos előfizetést. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ez fenomenális érték ahhoz, amit az egyes dobozok tartalmaznak!

Továbbá, ha ismer valakit, aki szeret utazni, vagy egyedi tárgyakat gyűjt otthonába, a GlobeIn előfizetési doboza tökéletes karácsonyi ajándékot jelentene. És ez ad nekik valamit, amire számíthatnak az új évben!

Ha végül megvásárolja a az engedményes kódommal kommenteljen alább, és tudassa velem, melyiket kapta. Jelenleg kilenc különböző témájuk van, és nagyon népszerűek voltak, ezért ügyeljen arra, hogy hamarosan leadja rendelését!

kézzel készített bögre a GlobeIn-től kézzel készített reggeli tálca kézzel készített fűszeres tál, bögre és kosár kézzel készített reggeli tálca fűszeres tál, bögre és cserepes krepp papír virágokkal

setTimeout( function() { fbq('track', "PageView", aepc_pixel_args); }, aepc_pixel.fire_delay * 1000 );

[ad_2]
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it