Szerezzen egy tucat fánkot 1 dollárért a Krispy Kreme Today-n

Avatar Gadam | 2020.12.12. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Kapj egy tucat fánkot 1 dollárért a Krispy Kreme-ben, hogy megünnepeljük a tucatok napját

Fénykép: Krispy Kreme

Valószínűleg hallottál a Pi-napról, amelyet minden évben megünnepelnek március 14-én (más néven 3.14), de mi van a tucatok napjával? Igen, mi sem. De nyilvánvalóan éves dolog a Krispy Kreme-ben, és ma van: december 12-én vagy 12/12-én. Itt van, amit tudni kell a fánkkal kapcsolatos ünnepségekről, többek között arról, hogyan lehet egy tucatot szerezni 1 dollárért.

Hogyan lehet egy tucat fánkot kapni 1 dollárért

Annak érdekében, hogy kihasználhassa a tucatok napjának különlegességét, ma (december 12-én, szombaton) lépjen be bármelyik részvételre a Krispy Kreme helyszínére az Egyesült Államokban (tipp: Connecticutban egyik helyszín sem vesz részt) vagy Kanadában. Ha tucatnyi fánkot vásárol normál áron, további tucatot kaphat A Krispy Kreme Original Glazed® fánkja 1 dollárért.

Az ajánlat elérhető vételre, meghajtóra vagy vacsorára – de nem érvényes, ha online rendel. Ha nem biztos abban, hogy mit szerezzen az első tucatjára, és az ünnepi hangulatban van, jelenleg korlátozott ideig van gyűjteménye fánk karácsonyfával, becsomagolt ajándékkal és úgy tűnik, hogy a Mikulás hasa.

A A több tucat ajánlat vevőnként kettőre korlátozódik. Így egy tucatot vásárolhat magának, és egy tucatot adhat egy barátjának. (Vagy tartsa meg mindkettőt magának – nem ítélkezünk.) További információk a kitalált ünnep vagy ez az ajánlat, keresse fel a Krispy Kreme weboldal.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it