Szerezzen garantált ármegfelelést ezeken a kiskereskedőknél az ünnepi vásárláshoz

Avatar Gadam | 2020.12.12. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a garantált áregyeztetéshez ezeknél a kiskereskedőknél az ünnepi vásárláshoz

Fénykép: PhotobyTawat (Shutterstock)

Az áregyeztetést gyakran figyelmen kívül hagyják, mivel az áruházakban vásárolva helyszíni kedvezményekhez juthatnak. A megtakarítás nagylelkű lehet, és hé, már a boltban vagy – miért ne kérdeznél? Itt van egy áttekintés a legnagyobb nagykereskedők árvásárlási politikájáról.

Walmart

A Walmart korlátozott bolti áregyeztetési politikával rendelkezik, mivel áregyeztetést kérhet a nyilvántartásból, de csak azokra a cikkekre, amelyek olcsóbbak a saját vállalati oldalain, mint például Walmart.com és Jet.com. Ha mégis alacsonyabb árat talál a Walmart.com-on vagy a J-nAz et.com üzletben történő vásárláskor értesítheti a Walmart munkatársait a nyilvántartásból, nyomtatásként vagy referenciaként használhatja a mobiltelefonját. Az áregyezés ügyfélenként egy tételenként és naponta, Alaszkában, Hawaii-on és Puerto Ricóban nem érhető el. Bővebben a politikájukról itt.

Cél

A Target árajánlatot kínál azonos termékekre, amelyek olcsóbbak a Target.com-on, bizonyos online versenytársak (beleértve az Amazon-ot és a Walmartot is), valamint a kiskereskedők nyomtatott hirdetései – a kuponokat kizárva. Az áregyeztetések a vásárláskor vagy a vásárlást követő 14 napon belül kérhetők. Az Alaska és a Hawaii Target üzleteket kizárják az online árversenyzők közül. Bővebben a politikájukról itt.

Kohlé

A Kohl üzletei meg fognak egyezni a versenytárs bolti árával és a Kohls.com áraival is, mivel a tégla és habarcs üzletekben az árak változhatnak. Van egy meglehetősen hosszú lista kupon nélküli termékek nem jogosult az áregyeztetésre, és Kohl fenntartja magának a jogot, hogy korlátozza a mennyiségeket és más módon mérlegelési jogkört gyakoroljon ezen irányelv alkalmazása során, bár nem egyértelmű pontosan mit jelent. (Feltételezhetjük, hogy védelmet nyújt a kirívó hibákkal vagy visszaélésekkel szemben.) További információ a politikájukról itt.

Ágyfürdő és azon túl

A Bed Bath & Beyond az azonos termékeket 14 napon belül megvásárolja a helyi és a nagyobb online kiskereskedőktől, beleértve a saját online áruházukat is. Nem egyeznek a vámelszámolási cikkek, záróeladások, felszámolási eladások vagy árképzési hibák árával, és az árak nem lesznek egyeztetve a „korlátozott ideig”, „korlátozott mennyiségű” vagy „a készlet erejéig” hasonló nyelvű hirdetések esetén. A fekete pénteken és a kiberhétfőn végrehajtott vásárlások nem alkalmasak az áregyeztetésre. Bővebben a politikájukról itt.

Legjobb vásárlás

A Best Buy helyszínen működő ügyfélszakértő képes lesz megfelelni a helyi tégla és habarcs versenytársainak, valamint az Amazon.com, Crutchfield.com, Dell.com, HP.com és TigerDirect.com szállított és eladott termékeinek. . A Best Buy nem egyezik meg a rosszul árazott tételekkel, kuponokkal, vámkezelési ajánlatokkal, kötegelt ajánlatokkal, a hűségprogramokon alapuló árakkal vagy bármi mással, amelyet „korlátozott mennyiségként” hirdetnek. A legtöbb cikk visszaküldési és cseréje 15 nap (a néhány kivétel). Bővebben a politikájukról itt.

JCPenney

A JCPenney 5% -os további kedvezményt kínált az áregyeztetés részeként, de úgy tűnik, hogy ez eltűnt a csődeljárás benyújtása óta. Ennek ellenére robusztus áregyeztetési garanciával rendelkeznek minden kiskereskedő bolti vagy online árán, és ezt egész évben tiszteletben tartják, beleértve a Fekete Pénteket is. Az egyetlen kizárás az online piactér, és a harmadik féltől származó eladók, például üzlethelyek és aukciók. Ármegfelelésük tartalmazza az Amazon.com által közvetlenül értékesített tételeket, de nem azokat, amelyeket harmadik felek az Amazon.com-on értékesítettek. Bővebben a politikájukról itt.

Home Depot

A Home Depot ára megegyezik a helyi kiskereskedelmi versenytársakkal azonos termékeknél, ha raktáron vannak. Csak vigye magával a hirdetést, a nyomatot vagy a fényképet egy Home Depot munkatársához, hogy regisztráljon az érvényesítésre. A harmadik féltől származó kedvezményes webhelyeken található, nagykereskedelmi áron alapuló vagy speciális akciók, például a fekete péntek részeként megvásárolt termékek sajnos nem egyeznek az árral. Bővebben a politikájukról itt.

Lowe-é

Lowe áregyeztetési politikája nagyon hasonlít a Home Depot-hoz: hozzon be egy hirdetést nyomtatásként vagy telefonján, és az áruház munkatársa ellenőrizni fogja, hogy megfelel-e az áregyeztetésnek. A versengő árnak ugyanarról a helyi piacról kell származnia, mint a meglátogatott áruház, és vannak hasonló kizárások, amelyeket a Home Depot-ban lát. Az árillesztés szintén „ésszerű mennyiségekre” korlátozódik. Bővebben a politikájukról itt.

Kapcsok

A tűzőkapcsoknál lehet a leglelkesebb ár-egyezés, mivel üzletükben nagyjából bármivel megegyeznek. Megfelelnek az Amazon által eladott termékeknek (a Marketplace eladók kizárva), vagy bármely olyan kiskereskedőnek, amely termékeket árusít mind kiskereskedelmi üzletekben, mind online ugyanazon márkanév alatt, mindaddig, amíg a termékek azonosak és az elmúlt 14 napban vásárolták őket. A kapcsok még az ingyenes szállításra is kiterjednek, ha ez egy versengő ajánlat része. A Staples néhány kivételt tartalmaz, ideértve az azonnali vagy postai visszatérítéseket, saját vagy versenytársainak különleges eseményeit, a Staples EasyTech szolgáltatásokat és az ajándékkártyákat. Bővebben a politikájukról itt.


Source link


29 Views 0 Ratings Rate it