Szövegek küldése Windows 10-ből Android telefon használatával

Avatar Gadam | 2020.12.08. 59 Views 0 Likes 0 Ratings

59 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Your Phone szöveges üzenetek
Microsoft

Valószínűleg van számítógépe és telefonja is, tehát nem kellene együtt működniük? Miért kellene szövegeznie a telefonjáról, amikor közvetlenül előtted van egy PC-billentyűzet? A Microsoft Telefonja alkalmazás megoldja ezt a problémát – Android felhasználók számára.

A Microsoft „Telefonja” egy erőteljes alkalmazás amely lehetővé teszi a Windows PC és az Android eszköz jobb együttműködését. Szinkronizálhatja az értesítéseket az eszközök között és fájlokat is továbbíthat. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan tud szöveges üzeneteket küldeni és fogadni.

A Saját telefon alkalmazás Windows és Android rendszeren történő használatához néhány követelménynek kell megfelelnie. Szüksége van egy (n):

  • A Windows 10 2018. április 10-i vagy újabb verziója.
  • Android-eszköz, amely Android 7.0 vagy újabb rendszert futtat.

Mielőtt belekezdenénk a szöveges üzenetküldő funkcióba, érdemes megtenni végezze el a telefon kezdeti beállítási folyamatát számítógépén és Android-eszközén. Olvassa el teljes útmutatónkat a folyamat véghezviteléhez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet összekapcsolni egy Android telefont egy Windows 10 számítógéppel a Microsoft „A telefon” alkalmazásával

A szöveges szolgáltatás nagyszerű tulajdonsága, hogy a „telepítési folyamat” valójában csak engedélyek megadását jelenti, amikor először használja a A telefon társa alkalmazást androidos eszközén.

Azok az engedélyek, amelyeket mindenképpen meg kell adnia az „Engedélyezés” számára a sms funkció működéséhez, a „Névjegyek” és az „SMS-üzenetek”.

engedélyezze a kapcsolattartók engedélyét

SMS-engedélyek engedélyezése

A kezdeti beállítás során az is fontos, hogy engedélyezze az Android alkalmazás futtatását a háttérben. Ez biztosítja, hogy az eszköz továbbra is csatlakozzon a számítógépéhez. Koppintson a „Folytatás” gombra, amikor a „kapcsolat fenntartása” felkérést kéri.

továbbra is kapcsolatban maradjon

Végül érintse meg az „Engedélyezés” lehetőséget, hogy az alkalmazás mindig a háttérben futhasson.

hagyja, hogy telefonja a háttérben futhasson

Ha az engedélyek megadása meghiúsul, a funkció használatra kész. Nyissa meg a Telefon alkalmazást a Windows PC-n, és kattintson az oldalpanelen az „Üzenetek” fülre.

lépjen az üzenetek fülre

Az androidos eszközről érkező üzenetek itt automatikusan megjelennek. Egyszerűen válassza ki a beszélgetést a megnyitásához.

válasszon ki egy beszélgetést a megnyitásához

Megnyílik a beszélgetés, és beírhatja a szövegmezőt, és kiválaszthatja a hozzáadni kívánt hangulatjelet. Az üzenet elküldéséhez kattintson a papírsík ikonra.

írja be a beszélgetést, és nyomja meg a Küldés gombot

Új beszélgetés megkezdéséhez kattintson a beszélgetéslista tetején található „Új üzenet” gombra.

indítson új üzenetet

Megjelenik egy új szövegdoboz, és megkeresheti az üzenetben szereplő névjegyet. Mivel engedélyt adtunk az alkalmazásnak a névjegyek megtekintésére, az az Android-eszközről fogja kihúzni őket.

keressen egy kapcsolatot az üzenetküldéshez

Ennyi van benne! Most már küldhet és fogadhat szöveges üzeneteket a Windows PC-jén.
Source link


59 Views 0 Ratings Rate it