Takarítson meg 100 dollárt a GoPro HERO8 fekete akció kameráján, kiváló last-minute ajándékkal – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A GoPro HERO8 Black akció kamera fényképe.
Profivá

Befejezte a karácsonyi vásárlást? A nagy napig csak egy hét áll rendelkezésre, és itt az utolsó alkalom, hogy előkészítsen néhány váratlan ajándékot szeretteinek. Miért ne vásárolhatná meg a GoPro HERO8 Black 4K akció kamerát, amely mindössze 250 dollár amazon és Legjobb vásárlás?

A HERO8 Black egy kis akció kamera bármilyen helyzetben. Használhatja futás, kerékpározás, korcsolyázás, szörfözés vagy sziklamászás közben. Vagy használhatja általános célú fényképezőgépként – 4K 60FPS videofelvételekkel, többféle rögzítési rendszerrel és számos digitális objektívvel (széles, ultraibolya stb.) A HERO8 Black alkalmazásai korlátlanok.

Bár a HERO8 Black nem a legújabb GoPro akció kamera (ez a cím a HERO9 Fekete), még mindig fantasztikus felszerelés. Nem tévedhet el a 4K 60FPS videó, a 12MP fotók, a HyperSmooth stabilizálás és a HD élő közvetítés képességei. És mint a drága utódja, a HERO8 Black is automatikusan feltölthet új videókat és fotókat a felhőbe, amikor feliratkozik rá A GoPro kameraszolgáltatása.

Ha inkább a legújabb és legnagyobb akció kamerát szeretné, mindig megvásárolhatja a kedvezményes 350 dolláros GoPro-t HERO9 Fekete köteg, amely magában foglalja a GoPro szolgáltatás egyéves előfizetését és néhány kiegészítőt. A HERO9 Black apró fejlesztéseket kínál elődjéhez képest, például jobb stabilizációt, jobb akkumulátor-élettartamot, 5K videót és 20MP fotókat.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it