Takarítson meg 100 dollárt a Samsung új Galaxy Watch3-on ezzel az Amazon-ajánlattal – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Samsung Galaxy Watch3
Samsung

Itt az alkalom a Samsung új Galaxy Watch3 megvásárlására, mivel jelenleg az Amazon-on kapható, mindössze 299 dollárért. A hihetetlen üzlet 100 dollárt takarít meg a normál árból, ráadásul az Amazon Prime kártya tagjai további 20% -ot is megtakaríthatnak.

Az üzlet csak a Mystic Bronze és Mystic Silver 41 mm-es Bluetooth verziójára vonatkozik, bár továbbra is 100 dollárt kaphat a 45 mm-es, LTE és Bluetooth titán lehetőségek.

Az Galaxy Watch3 többféle méretben, kivitelben és színben kapható, és több tízezer óra számlapot kínál, amellyel testre szabhatja a sajátját. Ráadásul katonai szintű tartóssága, vízállósága és tartós akkumulátora azt jelenti, hogy képes lépést tartani a napi kalandjaival.

Az óra tele van eszközökkel a fitnesz tevékenységek és az alvás minőségének követésére, olyan funkciókkal, mint a futásedzés és a stresszoldáshoz szükséges légzési útmutatók. A Bixby integráció azt jelenti, hogy képes olvasni a szövegeket, hívást kezdeményezni és még sok minden mást, ráadásul a beépített Samsung Pay segítségével fizethet a dolgokért, még akkor is, ha otthon hagyja pénztárcáját. Az óra zökkenőmentesen párosul mind az Android, mind a kiválasztott iOS eszközökkel.

Nagyszerű ajánlat egy stílusos új okosórával
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it