Takarítson meg 150 dollárt a Beats Solo Pro vezeték nélküli fejhallgatón a Best Buy-nál – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.22. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Beats Solo Pro fejhallgatóról.
Cameron Summerson

Nem hibázhat a Beats Solo Pro párral, egy vezeték nélküli fejhallgatóval, amely ötvözi az Apple AirPods Pro ANC és átlátszó tulajdonságait a fülön kívüli fejhallgatók hangjával és kényelmével. Mi 8/10-et adott a Beats Solo Pro-nak teljes árukkal, 300 dollárral, de ma már lehet fogd meg őket mindössze 150 dollárért a Best Buy-nál.

A Beats basszus nehéz hangjáról ismert, de a Solo Pro kiegyensúlyozottabb hangprofilt ölt a rajongók és a szakemberek számára. Ha még nem volt tisztában azzal, hogy az Apple 2014-ben megvásárolta a Beats-et, ezért a Solo Pro fejhallgató ANC és átlátszó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek összehasonlíthatók az AirPods Pro-val vagy az 500 dollárral AirPods Max.

Az egyetlen hátránya a Solo Pro fejhallgatónak, hogy kissé feszesnek érezheti magát, ha nagy a feje. Villámkábelen keresztül is töltenek, ami (bár bosszantó) azt jelenti, hogy a Solo Pro-t vezetékes fejhallgatóként használhatja Villámlás 3,5 mm-re adapter. De 150 dollárnál könnyű figyelmen kívül hagyni ezeket az apró hibákat, különösen, ha rajongsz a zajcsökkentésért.

Forrás: Legjobb vásárlás keresztül Engadget
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it